fbpx

Tobbe Ström

Julrim med Sveriges mästare i ordvitsar

Julrim på er digitala (jul) aw! 

Han har glimten i ögat och är dubbel mästare i ordvitsar, inom ståupp är han mer varierad. Tobbe är enligt honom själv Sveriges roligaste örebroare och många skulle nog hålla med. Han började i Örebro men syns nu överallt i landet. Hans Stand Up beskrivs som en gott och blandat påse. Det handlar om allt ifrån självupplevda saker, vardagsbetraktelser till rent trams. Ibland är det snällt och ibland är det lite råare, men alltid med glimten i ögat. Planerar ni en digital aw och vill krydda den med julrim till era anställda? Tobbe har vunnit SM-guld i ordvitsar, senast 2016. Men det är ingenting han skryter om. Gör som flera andra företag och boka Tobbe Ström som roligt inslag på er digitala aw eller som inslag på er julfest.

Julrim på företagsfesten

Några väljer att låta Tobbe rimma på "studs" och andra väljer att skicka in prylarna som ska ges bort i julklapp. Ni väljer och Tobbe skräddarsyr sin medverkan på ert digitala event. Men vem vill inte ha hjälp med sitt julrim? 

Julrim 

Julrim på er digitala (jul) aw
45 min
Pris vid förfrågan
Tobbe Ström hänger med er och rimmar. Han har vunnit SM-guld i ordvitsar och ni kommer garanterat glänsa med ert grymma rim på klapparna i jul. Bjud in Tobbe till er digitala julfest eller er digitala aw - så hjälper han er med rim! Tobbe skräddarsyr alla bokningar och säkerställer att eventet blir så lyckat som möjligt för just er!

Vi älskar inspiration

Mer inspiration

Nyheter om Tobbe Ström

Här hittar du inspiration och nyheter om Tobbe Ström.