Per Holknekt

Föreläsare, författare & affärsutvecklare

Per Holknekt - en av Sveriges främsta föreläsare / 1000+ föreläsningar

Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per Holknekt bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

Hösten 2020 publicerar Per Holknekt tillsammans med Karin O’Connor en businessbok om affären i den fjärde industriella revolutionen, genom Petter Stordalens förlag – Strawberry publishing. En konstruktiv och oförskräckt affärsbok paketerad i förståndigt vansinne. Förvänta er små instick från kommande publikation i Pers föreläsningar.

Mer om Per Holknekt

Per Holknekt har inte bara hunnit startat 39 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk.

Per Holknekt har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera.

Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per Holknekt utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.

Boka föreläsare
Boka föreläsare
Boka föreläsare

Föreläsningar

Kan jag, kan du, kan vem som helst
30 min - 120 min
Pris vid förfrågan
Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per Holknekt bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår. Per Holknekt har inte bara hunnit startat 39 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per Holknekt har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per Holknekt utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.
Respectfully ignoring rules
30-120 min
Pris vid förfrågan
Hösten 2020 publicerar Per Holknekt tillsammans med Karin O’Connor en businessbok: The Moneyfest - om affären i den fjärde industriella revolutionen. En konstruktiv och oförskräckt affärsbok paketerad i förståndigt vansinne. I denna föreläsningen delar Per Holknekt med sig av små instick från kommande publikation i Pers föreläsningar.

"Per ger. Per knyter samman livets svårigheter, fantastiska karriär framgångar, sprickor i glaset och det så viktiga fröet”.

Halmstad Högskola

”Vad var bäst med mässan?”, där sticker Pers namn verkligen ut som den flest personer nämner.

EasyFairs - Kistamässan

Han väckte verkligen känslor hos publiken då vi alla var väldigt nära till både skratt och tårar under hela föreläsningen. Jag skulle varmt rekommendera Per!

AMÅR-dagen 2020

Vi älskar inspiration

Mer inspiration

Nyheter om Per Holknekt

Här hittar du inspiration och nyheter om Per Holknekt