fbpx

Inspirationsföreläsning - Per Holknekt

Föreläsare, författare & affärsutvecklare

Inspirationsföreläsning med en av Sveriges främsta talare

Inspirationsföreläsning med Per Holknekts bjuder på hans gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som också gör honom unik. Föreläsningen bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

Hösten 2020 publicerar Per Holknekt tillsammans med Karin O’Connor en businessbok om affären i den fjärde industriella revolutionen, The Moneyfest. En konstruktiv och oförskräckt affärsbok paketerad i förståndigt vansinne. Förvänta er små instick från kommande publikation i Pers föreläsningar.

Mer om Per Holknekt

Han har inte bara hunnit startat 39 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Detta gör hans inspirationsföreläsning unik och äkta. 

Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Inspirationsföreläsning med Per Holknekt - 100 % nöjdhetsgaranti.

Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per Holknekt utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.

Boka föreläsare
Innspirationsföreläsning
inspirationsföreläsning

Inspirationsföreläsning

Kan jag, kan du, kan vem som helst
30 min - 120 min
Pris vid förfrågan
Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Per Holknekt bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår. Per Holknekt har inte bara hunnit startat 39 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Per Holknekt har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per Holknekt utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.
Respectfully ignoring rules
30-120 min
Pris vid förfrågan
Bär du på en dröm om att starta ett eget bolag, eller förverkliga och utveckla idéer som du gått och burit på? Eller vill du bara växa och inspireras som människa? Den här föreläsningen bygger på Per Holknekts senaste bok; The Moneyfest. Som ger konstruktiva och oförskräckta råd paketerad i förståndigt vansinne. Den ger nytt mod samt nya insikter och verktyg för individer och entreprenörer att använda i sina dagliga liv eller i sin dagliga verksamhet. Oavsett vilken roll i bolaget du har. The Moneyfest utmanar gamla traditioner, river protokoll och vänder upp och ner på slitna modeller för att istället bygga om och bygga nytt. Allt efter de nya förutsättningar som råder i den pågående fjärde industriella revolutionen. Med tro och lust ska alla kunna gå ut och åstadkomma underverk.
Koncept: Business Punk
Skräddarsytt upplägg
Pris vid förfrågan
Ett unikt och nytt koncept skapat av Per Holknekt, tillsammans med Profile Agency. Vi inleder med en 30 min inspirationsföreläsning (digital eller live) där alla i publiken får ett personligt signerat ex av The Moneyfest (nyligen lanserad). Föreläsningen avslutas med att Per Holknekt slänger ut några frågor anpassade till er organisation. En månad senare ses ni igen, tillsammans med Per. Då jobbar ni vidare med de frågor som slängdes ut (kopplade till er organisation, era utmaningar eller visioner!).

"Per ger. Per knyter samman livets svårigheter, fantastiska karriär framgångar, sprickor i glaset och det så viktiga fröet”.

Halmstad Högskola

”Vad var bäst med mässan?”, där sticker Pers namn verkligen ut som den flest personer nämner.

EasyFairs - Kistamässan

Han väckte verkligen känslor hos publiken då vi alla var väldigt nära till både skratt och tårar under hela föreläsningen. Jag skulle varmt rekommendera Per!

AMÅR-dagen 2020

Vi älskar inspiration

Mer inspiration

Nyheter om Per Holknekt

Här hittar du inspiration och nyheter om Per Holknekt