fbpx

Digital föreläsning - Gustaf Josefsson Tadaa

Futurist, föreläsare & entreprenör

Digital föreläsning med futuristen och föreläsaren Gustaf Josefsson Tadaa 

Med humor och djup binder Gustaf Josefsson Tadaa samman de filosofiska och praktiska utmaningarna med att leva i det digitala samhället. Under de senaste 10 åren han har gjort över 300 keynotes i Sverige och runt om i Europa, och var nominerad till Årets Talare - Genombrott, 2017. 

"I ett årtionde har jag föreläst på hundratals scener om digitalisering: om hur bransch efter bransch skulle tvingas att förändras i grunden… och så en dag hände det mig.”

Gustaf är en av de föreläsare som ställt om snabbast, han har en egen studio och kör digitala föreläsningar ofta. En digital föreläsning med Gustaf är unik - han skräddarsyr alla uppdrag och föreläsningen är interaktiv. 

Han är även programledare i Påjobbetpodden, Sveriges största podcast om ledarskap. Gustaf djupdyker i de mänskliga aspekterna av digitalisering: i samhället, på arbetsplatser och i våra liv. Som entreprenör, coach och föreläsare har han arbetat med hundratals företag. Han har 20 års erfarenhet av att driva bolag, skapa möten och bygga communities. Han är en av medskaparna av The Borderland, ett av Europas största självorganiserande festival med 4000 deltagare. Gustaf har en akademisk bakgrund inom kognitionsvetenskap, retorik, kemi, juridik, biomedicin och ekonomi. Han startade Makerspark, Stockholms första 3D-print shop, har varit ordförande för Young Entrepreneurs of Sweden och sitter i styrelsen för statliga Kulturbryggan. Han har även undervisat på bland annat Uppsala Universitet, Hyper Island och Berghs, samt håller exklusiva retreats för ledare.

Vi hjälper gärna dig att boka en digital föreläsning med Gustaf! 

Gustaf Josefsson Tadaa
Gustaf Josefsson Tadaa
Boka föreläsare

(digitala) föreläsningar

Hållbart arbetsliv – Hur gör vi för att arbeta tillsammans och må bra?
30 min - 60 min
Pris vid förfrågan
När varje medarbetare möts av mer information, fler val och större komplexitet på arbetsplatsen varje dag så ställs nya krav på individen. Hur skapar vi en arbetsmiljö som gör att var och en kan och vill ta det ansvar som krävs för att leva i en föränderlig värld? Detta är en föreläsning som rör sig i gränslandet mellan personlig utveckling och organisationsutveckling, om psykologisk säkerhet, stress, gränslöshet och nya möjligheter för både arbetsgivare och anställda.
Den digitala organisationen – Vad är konstant i en organisation i ständig förändring?
30 min - 60 min
Pris vid förfrågan
Digitaliseringen är en välsignelse och en förbannelse. Samma verktyg som skapar nya möjligheter att samarbeta bidrar samtidigt till informationsöverflöd och förvirring. Det uppstår nya krav på gränsdragningar, men vems ansvar det egentligen är att dra dessa gränser? Hur känns det att vara människa när både arbetsplats och familjeliv digitaliseras? När våra relationer digitaliseras? Vad krävs för att leda i ett samhälle som präglas av förändring, osäkerhet och tvetydighet? Hur kan företag och organisationer ta hjälp av det digitala arbetssätten för att öka innovationstakt och effektivisera processer? Denna föreläsningen är en verktygslåda: en samling tips och tricks för nästa generations organisationer.
Tekniken gör oss mänskliga
30-60 min
Pris vid förfrågan
Hur kan vi komma närmare varandra tack vare våra skärmar? Mänsklighetens utveckling är en berättelse om teknisk utveckling. Det är genom teknologin som vi kommit att förstå varandra och förstå oss själva. Även det tumult vi genomgår nu kommer att landa i ny klarhet, en tydlighet i vad som är viktigt. Varför gör vi vad vi gör? Denna workshop är ett digitalt utforskande av självinsikt och mänsklig kontakt. Deltagarna får individuellt och i grupp uppleva hur man skapar samhörighet trots att man inte befinner sig i samma rum. De får använda teknik för att träna sin nyfikenhet och förstå sig själva.
Transformationssamhället
30-60 min
Pris vid förfrågan
Med humor och djup binder Gustaf samman de filosofiska och praktiska utmaningarna med att leva i det digitala samhället. Varför upplever vi så snabb förändring just nu? Och hur kan vi som samhälle, som organisation eller individ hantera alltihop? Denna interaktiva digitala föreläsning låter publiken reflektera kring sina egna förändringsresor. I ett underhållande och lättsamt format sätts de utmaningar vi upplever i vår vardag i en större kontext, där vi inte behöver känna oss så ensamma längre.

Vi älskar inspiration

Mer inspiration

Nyheter om Josef Gustafsson Tadaa

Här hittar du inspiration och nyheter om Josef Gustafsson Tadaa