fbpx

Christian von Essen

Föreläsare, poddare och moderator

Christian von Essen

Med lugn, humor och trygghet riktar Christian von Essen strålkastaren mot frågorna som kommer att genomsyra vår framtid. I nyhetsmedier får man ibland intrycket att slutet är nära. Men världen blir faktiskt bättre på de flesta plan. Inom många branscher görs stora framsteg som har enorm potential att bidra till en bättre utveckling för hela mänskligheten. Frilansjournalisten Christian von Essen har den ljusnande framtiden i fokus. Genom sina expertintervjuer i podcasten Heja Framtiden lägger han ett spännande pussel av samtidens och framtidens samverkande transformativa trender inom teknik, samhälle, kultur och näringsliv.

Läs om Christians bok här.

Christian Von Essen

Föreläsningar

Föreläsning: Heja Framtiden
20 min - 60 min
Pris vid förfrågan
Med lugn och humor delar Christian (uttalas "Krishan") med sig av insikter från sina möten med framtidsforskare, entreprenörer, branschföreträdare och författare. Han kan därefter bygga sin föreläsning utifrån en specifik bransch eller ett tema, med relevanta exempel på framsteg samt utmanande och tankeväckande frågor kring framtiden. Hur kan vi bygga en bättre värld tillsammans? Hur ska vi som företag och individer inte bara behålla vår relevans, utan växa ytterligare i det nya paradigm som håller på att skapas? Hur kan vi skapa en långsiktig och positiv lärandekultur för att hantera förändring? Teman som Christian berör: AI, biohacking, klimat, fintech, foodtech, business etc.
Kunnig och underhållande moderator
Skräddarsytt upplägg
Pris vid förfrågan
Som frilansjournalist, chefredaktör, copywriter och poddare har Christian hundratals intervjuer i ryggen – med allt från visionära företagsledare och introverta forskare, till artister, ministrar och ambassadörer. Från en bred kunskapsbas kan han därför ta sig an de flesta ämnen med saklighet och nyfikenhet. På så sätt skapas ett tryggt och nyanserat samtalsklimat som gagnar såväl publik som paneldeltagare.

Tack Christian von Essen för värdefulla perspektiv och framtidsinsikter, kryddade med skön humor.

Jag tycker din föreläsning idag var superbra! Mycket informativ om vad som idag händer inom olika områden om framtidsfrågor, samt väldigt positiv/optimistisk, vilket jag tycker är helt rätt angreppssätt i detta läge. Dessutom ödmjukt och med en bra portion humor. Kort sagt - strålande!

Intressant och väldigt rolig föreläsning som vi alla verkligen uppskattade! Tack!

Vi älskar inspiration

Mer inspiration

Nyheter om Christian von Essen

Här hittar du inspiration och nyheter om Christian von Essen