fbpx

Boka magiker - Caroline Ravn

En av världens få kvinnliga magiker

Boka magiker

Hon är en av världens få kvinnliga magiker

Caroline Ravn är en av världens få kvinnliga magiker. Hon är trollkonstnären som tagit världen med storm med ett flertal utmärkelser och utsålda teatrar i bl.a. Stockholm, Göteborg, Amsterdam, Oslo och New York. Hon är trygg på scen och tar sig an sin publik med charm, humor och träffsäkerhet. Ända sedan hon var liten och lärde sig trolla av sin farfar har Caroline Ravn älskat trolleri. Hon kombinerar effektivt humor, klassisk entertainment och tankeläsning med häpnadsväckande trolleritrick. Om ni är ute efter en oslagbar kombination för att väcka intresse och underhålla människor på fester, event eller andra slags tillställningar - då har ni verkligen kommit rätt. 

Boka magiker för mingelmagi, scenshow eller konferencier med magiska inslag

Men hon trollar inte bara, hon är även en mycket rutinerad konferencier. Caroline Ravn är den enda kvinnliga trollkarlen i Skandinavien som kombinerar konferenciersuppdrag med magiska inslag. En oslagbar kombination som gör att ert event aldrig tappar farten. Boka magiker som även håller ihop galor som konferencier. 

Hon har även en internationellt prisbelönt kortlek på marknaden som just nu finns i sex olika varianter och har sålts i över 20.000 exemplar. Den har vunnit priser som ”Worlds Best Deck for Magic 2017” och ”World’s Best Deck for Poker Play 2017”. Caroline har tidigare vunnit två SM-silver i trolleri, ett NM-silver i salongstrolleri och har utsetts till årets inspiratör.

Eftersom ingen bokning är sig lik skräddarsyr Caroline alla sina uppdrag efter kundens önskemål. Hon talar flytande engelska och är en fena på digitala event - där hon underhåller men även lär ut magi på digitala aw's men även på större tillställningar. 

Boka magiker
Magiker på event
Magiker trollar

Boka Caroline Ravn

Boka magiker – scenshow
20-70 min
Pris vid förfrågan
Carolines show är så mycket mer än en klassisk magishow – den är rolig, interaktiv, kvick och har träffsäker humor. Hon har en förmåga att trollbinda publiken och få åhörarna att brista ut i skratt. Caroline Ravn uppträder med sin show på alla typer av evenemang, både på svenska och engelska.
Boka konferencier med magiska inslag
Valfri
Pris vid förfrågan
Som den enda kvinnliga magikern i Skandinavien är Caroline Ravn ensam om att kombinera konferenciersuppdrag med magiska inslag. Hennes timing och träffsäkerhet är svårslagen – speciellt i kombination med trolleri och magi som förvånar och förundrar. Caroline har det där lilla extra utöver en vanlig konferencier.
Boka magiker – magi i minglet
10-120 min
Pris vid förfrågan
Letar ni underhållning till minglet, fördrinken eller när gästerna väntar på maten? Caroline Ravn underhåller på nära håll, där du och trolleriet är i fokus. Vill ni krydda ert event med fingerfärdighet, trolleri och humor, på riktigt nära avstånd? Låt Caroline trolla med gummiband, kortlekar och sedlar för att fylla rummet med en känsla av nyfikenhet och förundran. Ett magiskt upplägg är att Caroline Ravn i början av kvällen för att sedan runda av lite senare med sin scenshow – kvällen blir magisk, i dubbel bemärkelse.

"Tack för en underhållande show i fredags. Kul att vi både blev lurade och fick lära oss hur tricksen gick till. Det blev en fantastisk start på en speciell fredags-AW där vi firade årets hittills största release. Återigen ett stort tack för att du visade oss att allt inte är vad det ser ut att vara"

Carin Andersson, Svensk Adressändring

Vi anlitade Caroline Ravn som konferencier till vår företagsfest med Butikschefer från både Danmark och Sverige. Carolin är oslagbar på scen med sin träffsäkerhet, humor, kvickhet och fantastiska scennärvaro. Caroline väldigt proffsig och flexibel, då hon blev tvungen att byta språk på hela hennes framträdande, från svenska till engelska med ca 5 min varsel…

Glitter

Caroline Ravn uppträdde på vårt företags julbord i år och förgyllde kvällen med både skratt och häpnadsväckande trolleritrick. Med sitt proffsiga sätt att uppträda på, drog hon med hela förtaget på en fantastisk show.

Ewerman AB

Vi lät oss hejdlöst underhållas av Caroline Ravns energi, magi och fingerfärdighet, och fick också lära oss några roliga tricks själva. Konceptet med online show är perfekt under Corona-tiderna men också om man, som vi, har personal utspridd i världen

Accedo Broadband AB

Vi älskar inspiration

Mer inspiration

Nyheter om Caroline Ravn

Här hittar du inspiration och nyheter om Caroline Ravn