fbpx

moderator - Beata Wickbom

Moderator, digital mötesexpert och föreläsare

Moderator och expert på digitala möten, här är hon! 

Beata är civilekonomen från Handelshögskolan som blev digital folkbildare. I över 20 år har hon hjälpt traditionella företag och organisationer att förstå digitala möjligheter. Hennes specialområden är innovation, AI och förändringsledning. Beata är även medgrundare till HejDigitalt.

Beata Wickbom har modererat över 500 event, konferenser och möten. De teman som passar henne bäst som moderator är: digitalisering, innovation, affärsutveckling, kommunikation, ledarskap, marknadsföring och HR. Där har hon mycket god kunskap om det underliggande ämnet och kan ställa initierade frågor och se till att publiken får ut så mycket som möjligt. Som programledare är hon expert på att ställa tydliga och klargörande följdfrågor och låter ingenting bli hängande i luften. Hon är lika bekväm på ett internt chefsmöte som på en stor debatt.

Format? Hon vill alltid lyfta fram det bästa hos varje medverkande och får ofta höra att hon är bra på att få talarna att känna sig bekväma på scen. Det kräver noggranna förberedelser och en bra dialog med uppdragsgivare och medverkande. Hon har erfarenhet från att vara moderator, där hon driver allt från klassiska frågestunder, djupintervjuer, "Skavlan-format", debatter till mer snabba utfrågningar.

Interaktivitet? Beata är en expert på att skapa interaktivitet och engagerar gärna publiken med digitala verktyg och appar.

Beata Wickbom
Moderator Beata

Föreläsningar

Moderator
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
Beata Wickbom har modererat över 500 event, konferenser och möten. De teman som passar henne bäst är: digitalisering, innovation, affärsutveckling, kommunikation, ledarskap, marknadsföring och HR. Där har hon mycket god kunskap om det underliggande ämnet och kan ställa initierade frågor och se till att publiken får ut så mycket som möjligt. Som programledare är hon expert på att ställa tydliga och klargörande följdfrågor och låter ingenting bli hängande i luften. Hon är lika bekväm på ett internt chefsmöte som på en stor debatt. Live som digitalt. Unikt är att Beata kan jobba med att utforma innehåll, dialogmanus och förbereda intervjuer med medverkande.
Digitala möten
Skräddarsytt
Pris vid förfrågan
"Ställ inte in - ställ om!" har varit Beatas motto under Corona-våren 2020. Hon har hjälpt stora företag, myndigheter och mässor att skapa nya, innovativa koncept och upplägg för digitala kundmöten. Det kan gälla allt från en workshop med kunder till ett stort globalt chefsmöte eller mässa. Att moderera digitala möten kräver erfarenhet av direktsänd TV, stor insikt i de tekniska plattformarna och en förmåga att skapa trygghet för de medverkande - något som Beata har gott om. Hör av dig så kan vi prata om möjliga lösningar för ditt digitala möte eller event!
Digital workshop m. Beata Wickbom
60-120 min
Pris vid förfrågan
Beata går igenom och lär ut hur ni skapar och genomför digitala event på bästa sätt. Ett digitalt möte skiljer sig från "vanliga möten", hur skapar du interaktivitet och hur länge bör du som leder mötet prata? Hur stor del av mötet bör innehålla dialog och interaktivitet? Beata belyser även vad som inte skapar succé: motljus, falsk interaktivitet och ppt-marathon! En workshop som gör dig till världsmästare på digitala möten!

Alltså det var så HIMLA bra idag! Helt klockrent vad vi behövde höra. Och det landade perfekt in i ledningsgruppen.

Det var en sann glädje att se dig på scenen, väl påläst och kvick i tanken.

Få paneler var lika pricksäkra med utmanande frågor som dina, uppfriskande i en värld av uppmanande adjektiv som kan innebära lite vad som helst. Ett nöje att lyssna.

Vi älskar inspiration

Mer inspiration

Nyheter om Beata Wickbom
Här hittar du inspiration och nyheter om Beata Wickbom