fbpx

Anna Bennich

Leg. psykolog & föreläsare 

Anna Bennich 

Anna Bennich föreläser om stress, livsstilsfrågor, ”work-life balance” och andra teman relaterade till Annas erfarenheter som psykolog, både ifrån arbetet med människor i privatlivet och i relation till andra, eller ifrån arbetslivet. 

Hon är en uppskattad föreläsare som på ett vardagsnära och ofta humoristiskt sätt beskriver psykologisk kunskap så att det blir begripligt. Hon ger konkreta tips och råd så att man på egen hand kan börja göra små förändringar som ger resultat.

Anna Bennich syns ofta i Nyhetsmorgon på TV4 och hon är stående expert i tidskriften MåBra. Hon är skribent och krönikör på sajten Psykologiguiden samt återkommande expert i radio (till exempel i "Kropp & Själ" i P1 och Morgonpasset i P3) och tidningar. Anna gjorde nyligen en serie för UR i SVT om specifik social fobi där hon behandlade fyra unga personer med så kallad talrädsla, medverkade också en säsong som expert i TV-programmet "Helt Sjukt".

2014 nominerades Anna till Stora Psykologpriset – ett prestigefyllt branschpris som delas ut en gång per år i Sverige. Hon nominerades för "hennes förmåga att kunna omvandla psykologisk forskning till lättfattlig information med konkreta vardagsexempel och på så sätt nå ut till allmänheten, samt hennes breda kunskapsområde som spänner över flera fält utan att tappa i kunskapstyngd och seriositet"

Anna har skrivit böckerna "Sjukt stressad", "Vägen genom skilsmässan" och "Att vinna över ensamheten".

Föreläsningar

Sjukt Stressad
30-60 min
Pris vid förfrågan
Beskrivning kommer.
Skräddarsydd föreläsning
30-60 min
Pris vid förfrågan
Anna Bennich skräddarsyr en föreläsning utifrån hennes expertis anpassad till era utmaningar och intentioner.

"Anna måste vara Sveriges mest inspirerande psykolog. Som moderator är hon påläst, flexibel, rolig och sätter relevanta vardagsfrågor i nya perspektiv. Dessutom är hon extremt stresstålig."

Vi älskar inspiration

Mer inspiration

Nyheter om Anna Bennich 

Här hittar du inspiration och nyheter om Anna Bennich.