fbpx

Andreas Carlsson

Föreläsare, entreprenör och låtskrivare

Föreläsare, entreprenör och låtskrivare

Han kanske är mest känd från idol-juryn. Eller för de hitlåtar han skrivit till artister som Kate Perry och Britney Spears och som sålt i över 150 miljoner exemplar. 2013 grundade han skolan Academy of music and Business. En skola med inriktning musik, musikproduktion och entreprenörskap.

Idag är Andreas Carlsson en eftertraktad föreläsare, både i Sverige och internationellt. Han motiverar och inspirerar genom att dela med sig av sin unika livsresa. ”Entreprenörskap för mig är att våga vara en visionär som vandrar på stigar ingen tidigare vandrat på. Stigar som kan verka skrämmande och som kommer testa dig och tron på din egen förmåga på många olika sätt.”.

Andreas Carlsson föreläser om entreprenörskap och motivation. Hans föreläsning grundar sig i tre delar. Tre delar som har stor betydelse och är viktiga för Andreas Carlsson i hans liv som entreprenör: – Våga testa nya saker – Våga tro på sig själv – Våga misslyckas

Andreas Carlsson
Andreas Carlsson

Föreläsningar

Från idé till sucé!
45-70 min
Pris vid förfrågan
Föreläsningen bygger på mina egna erfarenheter om hur du skapar ditt varumärke, paketerar och pitchar din idé och dig själv på ett framgångsrikt sätt. Jag älskar att inspirera och på många sätt tror jag att mina erfarenheter från musiken värld går att applicera även i arbetslivet. Till exempel ska en poplåt förenkla ett budskap på tre minuter. Det kan du dra nytta av oavsett om du jobbar med reklam eller ska presentera en företagsidé. Jag pratar även om det personliga varumärket och vikten av hur man förhåller sig till det. Varmt välkommen till min motivationsföreläsning där byggklossarna är drömmarnas vikt, handlingskraftighet, ambition, varumärkesbyggnad, entreprenörskap, marknadsföring, nätverkande, paketering och pitch. Man skulle kunna beskriva mina tankar om livet som ”extra allt”. Jag älskar att samla på spännande upplevelser och i min föreläsning delar jag även med mig av mina egna livshistorier och tankar runt livet.

Andreas Carlsson är en dynamisk och inspirerande inspiratör. Hans genuina berättelse om sin livsresa, fylld av ambitioner driv och drömmar, berör på djupet av hjärtat. Genom tron på varje människas inneboende potential förmedlar han en känsla av att allt är möjligt.

Wow vilken drivkraft, vilken föreläsning Du gav oss igår. Det bästa jag lyssnat på. Tack för att Du dela med dig.

Vi älskar inspiration

Mer inspiration

Nyheter om Andreas Carlsson

Här hittar du inspiration och nyheter om Andreas Carlsson