Chat with us, powered by LiveChat

Årets bästa inspirationsdag

Profile Agency lanserar ny inspirationsdag, PROFILE TALKS.

Den 10 september 2019 samlar Profile Agency fyra av Sveriges främsta föreläsare under en eftermiddag i Stockholm, där vi fokuserar på employer branding, mångfald & integration, arbetsglädje och human hållbarhet. Temat för dagen är work.

Vår vision är inte att skapa ytterligare en inspirationsdag – där talare blandas likt en gott och blandat påse. Vår vision är att erbjuda åhörarna inspiration och kunskap – inom ett område det finns en längtan att utvecklas och lära sig mer, men även inspireras.

Vem riktar sig inspirationsdagen till?

PROFILE TALKS riktar sig till dig som chef eller medarbetare, som vill utvecklas och inspireras. Gå själv eller ta med dina kollegor. Dagen bjuder utöver inspiration även på nätverkande!

Läs mer och boka här: www.profiletalks.se

Vilka är inspirationstalarna under inspirationsdagen?

Vi har valt att handplocka Sveriges främsta föreläsare inom ramen för de valda temat, work. Kunskapen och inspirationen kommer att förmedlas via inspiratörer som Per Holknekt, Milad Mohammadi, Anna Dyhre och Ami Hemviken.

Sveriges bästa inspirationsdag

Oroa er inte om temat känns sådär. PROFILE TALKS är här för att stanna.
Vi älskar nämligen kunskap och inspiration. Därför grundades PROFILE TALKS.

PROFILE TALKS grundidé är att sprida kunskap och inspiration. Men även att sprida glädje och koppla samman personer med samma intressen för att nätverka. Vid varje PROFILE TALKS väljer vi ut ett ämne och fyller programmet med Sveriges främsta talare inom ämnet. Brilliant, tycker vi.

PROFILE TALKS x work
PROFILE TALKS x tech
PROFILE TALKS x communication
PROFILE TALKS x sport
… etc.

Läs mer och köp dina biljetter här: www.profiletalks.se

En genomtänkt INSPIRATIONSDAG

PROFILE TALKS är stolta över att arbeta med fyra av Sveriges främsta inspiratitonsföreläsare, Anna Dyhre, Per Holknekt, Milad Mohammadi och Ami Hemviken.

”Ett göteborgskt energiknippe med stort engagemang som vågar blanda humor med allvar och håller oss i publiken totalt engagerade så att vi inte missar Anna Dyhre’s viktiga budskap”

Milad levererade det bästa och mest inspirerande talet i evenemangets historia, och han förtjänade sina fem minuter långa stående ovationer.”

”Ami är en unik kombination av energi, klokskap och hjärta.”