fbpx

Om oss

Profile Agency gör det enkelt att boka föreläsare, konferencier och magiker.

Vi älskar och brinner för inspiration, service och enkelhet. Den personliga kontakten och vårt lösningsorienterade mindset är a och o för oss - det i kombination med vår digitala plattform gör oss unika. 

År 2016 grundade Charlotte Dunhoff agenturen Profile Agency. En management och bokningsagentur med fokus på att göra det enkelt att boka profiler. Hos oss hittar du information om våra profiler men även inspiration från våra profiler - detta för att gör det så enkelt som möjligt att välja rätt profil till ert evenemang, er gala eller reklamkampanj. Vi hjälper även våra profiler med PR och marknadsföring samt uppdragshantering. 

Du får alltid personlig hjälp av våra agenter och garanteras snabb och professionell service, från första kontakt till avslutat uppdrag.

Hur skiljer vi oss från andra i branschen?

Vi erbjuder branschens första digitala tjänst för effektiv hantering av bokningar. Registrera dig och logga in på plattformen - där du enkelt hittar nödvändig information om alla era bokningar (kommande, avklarade & aktiva), likt ett CRM system skräddarsytt till er organisation. 

Är du nyfiken och vill veta mer eller vill ni registrera ett konto på Profile Agency? Hör av dig! 

Voilá, det har aldrig varit enklare och effektivare att boka föreläsare, konferencier eller magiker.

Älskar att jobba med Charlotte Dunhoff och Profile Agency, det är lätt, tydligt och proffsigt rakt igenom. Hon löser inte bara det man ber om hon ser också helheten och tar höjd för det som jag inte vet att jag behöver tänka på.

Richard Eklind, (fd) VD One Agency

Profile Agency har utvecklat hela mig, min produkt och min plats på marknaden. Min nominering till årets föreläsare är måhända en produkt av min performance, men jag hade aldrig nått dit utan Profile Agency. Sen är det ju bara helt fantastiskt att hela tiden få höra alla dessa ändlösa superlativer från mina kunder om min agent Charlotte. Om hennes överlägsna servicegrad och alltid Jajamen-attityd. Vi har bara börjat, jag och Charlotte. Och sen är det ju bara så galet roligt, ovanpå allt.”

Per Holknekt

Helt klart någon som förstår service – här pratar vi om vad kunden vill ha och inte bara vad som erbjuds. En service som anpassades efter våra önskemål. Imponerande!

Basware

Några av våra kunder

Ideal Of Sweden
Bild på advokadbyrå logotyp
Military work black logo
Skånetrafiken
SPG Event
Stockholm Stad
Almi

Några av våra profiler

Se alla våra profiler

Föreläsare
Stress
gruppsykologi
Hälsa
Psykologi
Relationer
Stress

Anna Bennich

Vill du få de senaste nyheterna?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.