fbpx

Dela i sociala medier

Profile Agency

Våra kunder får det dom vill ha!

One Agency Sweden AB har bokat flera föreläsare via Profile Agency. I lördags anlitade dom Linnéa Claeson till sin konferens: "Linnea har ett så viktigt och tydligt budskap, hennes föreläsning gav mig insikter som jag aldrig kommer att glömma." Stolt blir man när deras VD Richard Eklind fortsätter sin utvärdering: "Älskar att jobba med Charlotte och Profile Agency, det är lätt, tydligt och proffsigt rakt igenom. Hon löser inte bara det man ber om hon ser också helheten och tar höjd för det som jag inte vet att jag behöver tänka på".

Nöjd-kund-garanti

UNDERBART när glada kunder skickar bilder, delar med sig och peppar. Vi tycker att alla borde boka föreläsare via Profile Agency, och kom ihåg; vi älskar kundnöjdhet vilket betyder att vill du boka en föreläsare som inte ligger med i vårt stall men vill ha vår kick ass service - hit us!

VI GÖR DET ENKELT OCH LÖSER ALLT.

Boka föreläsare

Vi på Profile Agency representerar stolt våra stjärnor men lyssnar även på vad våra kunder vill ha! Om en föreläsare inte ligger med i vårt stall löser vi det ändå. Genom åren har vi bokat föreläsare som: Johannes Hansen, Tobias Karlsson, Gustaf Josefsson Tadaa, Thomas Dimming, Mouna Esmaeilizadeh mfl.

Perfekt utrymme för en grym Call to Action

Call to action

Fler liknande inlägg

Mer inspiration