fbpx

Dela i sociala medier

Boka föreläsare

Vi gillar ju människor, tips och kunskap därför vill vi dela med oss av mini-intervjuer med profiler och personer vi fascineras av & tycker är grymma! Den här veckan träffade vi Givar Shabani som är en av grundarna till Gigital - Sveriges ledande digitala marknadsplats för bokning av livemusik. Profile Agency och Gigital har samarbetat en del och försöker hela tiden hitta synergier för att underlätta för bokare i eventbranschen.

Vad är Gigital?
Gigital är en digital marknadsplats för bokning av artister. Vi hjälper eventbyråer, företag, hotellkedjor och restauranger att hitta och boka rätt livemusikakt för deras event!

Vem var er första artist?
Vår första artist var Niklas Jeng - han var till och med på de första mötena när vi diskuterade affärsplan och vad Gigital egentligen skulle bli för någonting. Han gav oss riktigt bra feedback från en artists perspektiv!

Vilken är hittills den mest udda bokningen ni har haft?
En kund ville boka in ett coolt robotband från Italien men det gick inte ihop rent logistiskt sätt. Så istället bestämde sig kunden tillsammans med bandet för att köra hela framträdandet livestreamat på eventet istället. Det blev superlyckat och var väldigt uppskattat. För vår del var det också väldigt kul att både kund och artist kunde hitta den kompromissen tillsammans, vilket ledde till ett väldigt bra resultat!

Följ Gigital på deras sociala medier:
Instagram
Facebook
LinkedIn

Givar Shabani & Charlotte Dunhoff

Fler liknande inlägg

Mer inspiration