fbpx

Dela i sociala medier

Profile Agency

Vi gillar ju människor, tips och kunskap därför vill vi dela med oss av mini-intervjuer med profiler och personer vi fascineras av & tycker är grymma!

Förra veckan började Anna Eriksson hos oss på Profile Agency och vi tänker, utmärkt att börja med henne. För ni är säkert nyfikna över att veta mer om henne!

Du har tidigare arbetat som timanställd på Profile Agency - hur känns det nu att vara här på heltid i 20 veckor, under din praktik?

Det känns jättebra! Jag valde att göra min praktik på Profile Agency just av den anledningen att jag trivdes så bra som timanställd och såg stora potential för att utvecklas inom företaget. Däremot gick jag faktiskt på en annan intervju innan jag tog beslutet, för att försäkra mig om att jag inte valde Profile Agency för bekvämlighetens skull. Och det blev då än mer tydligt att Profile Agency var rätt väg att gå för mig.

Vad tycker du är roligast och mest intressant med talarbranschen?

Jag tänker att den är som alla andra branscher - i ständig förändring. Det skapas nya arenor och möjligheter hela tiden, inte minst med tanke på den digitala utvecklingen. Det jag tycker är roligast med talarbranschen är dess bredd och alla kontaktytor som skapas genom den. Sen givetvis, all inspiration man får på köpet!

Var ser du dig själv om 5 år?
Hmm… om fem år är jag 29 år.
Jag ser mig själv som en entreprenör som är passionerad för vad jag gör - sen exakt vad jag sysslar är upp till framtiden att utvisa. Däremot hoppas jag att jag kommer vara mer involverad i frågor som rör psykisk hälsa - ett ämne som ligger mig nära till hands.

Fler liknande inlägg

Mer inspiration