fbpx

Dela i sociala medier

Digitalt event 

Digitalt event eller digitala event i sin ära. Men nu har vi kört på ett tag...  En av de vanligaste frågorna våra kunder ställer till  oss är: vad tycker ni att vi ska göra på vår digitala event, vår digitala aw, vår digitala julfika, vår digitala julfest? 

Låt oss introducera: 🎄 December-edition x Profile Agency 🎄
Vi har nu ett samarbete med komikern Tobbe Ström, 36-årig komiker från Örebro. Är enligt honom själv Sveriges roligaste örebroare och ännu har ingen ifrågasatt det. Förutom att åka runtom i landet med sin standup så har han även tre guld i SM i ordvitsar, varit manusförfattare för "Robins" i SVT.

Julrim på ert digitala event 

Hör av er till oss, vi hjälper er att sy ihop ett event med Tobbe Ström. Han skräddarsyr upplägget till er och vi finns med och projektleder. Hur enkelt? 

Och, självklart är det ett digitalt event. 

Hur går det till? 

Vi på Profile Agency gör det enkelt att boka talare, magiker och nu även komiker! Vi ser till att koordinering och planering funkar från första kontakt till avslutat uppdrag. Oavsett om det är ett digitalt eller fysiskt event. 

Skicka din förfrågan helt kostnadsfritt till oss så bolla vi idéer och tankar kring vilken profil som passa ert event bäst. Vi älskar att hjälpa till och vår vision är att göra det så enkelt som möjligt att boka föreläsare, magiker eller underhållning till ert event eller er fest.  Hör av er! 

Vill ni boka julrim med Tobbe Ström

Jag vill veta mer!

Tobbe Ström

Fler liknande inlägg

Mer inspiration