fbpx

Dela i sociala medier

Aveqia

Inspirationsföreläsning och matlagning

Profile Agency älskar samarbeten och när Anna Chu Burn, VD för AVEQIA och Charlotte Dunhoff, grundaren av Profile Agency sågs över en lunch föll paletten ner: såklart vi ska samarbeta! Vi kickar tillsammans igång 2020 genom att fira AVEQIAs 20 års jubileum den 20 februari. På plats kommer Profile Agencys magiker, Caroline Ravn skapa en magisk stämning i AVEQIAs härliga lokaler – det kommer såklart bjudas på dryck och tilltugg. En kväll som likaväl skulle kunna vara er kick off! Vi smygstartade samarbetet under 2019 genom att erbjuda matlagning i AVEQIAs matstudios kombinerat med inspirationsföreläsningar och magisk underhållning från Profile Agency. Vi träffade Anna Chu Burn, VD för AVEQIA och ställde några korta frågor.

Kick off med inspirationsföreläsare & matlagning

Du är VD för AVEQIA - för de som inte vet vad AVEQIA är. Vad är AVEQIA?
AVEQIA brinner för gastronomins kraft som kontaktskapare. Vi driver två fantastiska matstudios, en i Stockholm och en i Göteborg. Dit kommer företags- och privata grupper och bygger team eller relation genom en engagerande och inspirerande matlagningsaktivitet ledd av stjärnkockar! Vi erbjuder även paketeringar med professionella tjänster såsom inspirationsföreläsningar, innovationsworkshops, ledarskapsutbildningar mm. Vi tar emot grupper i storleksordningen 8-150 i Stockholm och 8-85 i Göteborg.

Vilka typer av företag och grupper besöker er för att laga mat tillsammans?
Det är så kul för det är verkligen alla möjliga typer av företag och människor som kommer till oss. Det kan vara allt ifrån rörmokare till tech-bolag och managementkonsulter som är här på en och samma dag. När vi pratar privata grupper är det en väldigt populär aktivitet vid exempelvis jämna födelsedagar, svensexor /möhippegäng och kompisgäng som vill göra något kvalitativt.

Vi tycker det är så kul att de som ska besöka er även kan boka föreläsare och underhållare via oss på Profile Agency - kul samarbete. Vad ser ni för fördelar med att kombinera ert besök hos er med en injektion av inspiration eller underhållning?
Det tycker vi också! I och med att man alltid har chambre separée hos oss så är det så enkelt och tacksamt att bjuda på litet extra kunskap och inspiration. Med rätt upplägg så kan man även få ut mer av sin investering i form av ökad kompetens, motivation och engagemang i sin grupp. Delade upplevelser blir så starka!

I februari fyller AVEQIA 20 år! Det firar ni med 20 års jubileum - grattis!
Vad är era planer framåt?

Tack! Det är helt galet att vi funnits så länge. Vi blickar framåt med den här nya paketeringen av aktiv matlagning i kombination med föreläsningar och workshops. Utöver det så står vi även i begrepp att starta en kockskola i våra lokaler dagtid, och det är såklart superspännande! Vi har även precis inlett ett större strategiskt samarbete med Electrolux, så det ser vi också fram emot att få utveckla.

Läs mer om samarbetet här.

Är du nyfiken och vill veta mer?

Skriv en rad till oss!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration