fbpx

Dela i sociala medier

Saeid Esmaeilzadeh

Visionären och serieentreprenören Saeid Esmaeilzadeh ansluter till agenturen Profile Agency - för att sprida värdefull kunskap och budskap genom föreläsningar.

Saeid meddelar att han valt att representeras av agenturen Profile Agency, en agentur som representerar ett fåtal extremt duktiga talare som Azita Shariati, Per Holknekt, Susanne Birgersdotter och Martin Sköld m.fl. “Profile Agencys skiljer sig från andra talarbyråer i Sverige då vi levererar mer än bara föreläsare. Vi säkerställer snabb och professionell service och vi finns med under hela processen - från bokad föreläsare till avslutat uppdrag säger Charlotte. Hon fortsätter, “det ska vara enkelt att boka föreläsare och Profile Agency gör det enkelt”.

Saeids vision är att föreläsa mer än han gjort hittills. Dels för att sprida sitt budskap och kunskap men även för att inspirera genom att dela med sig av sin historia som inte alltid varit varken spikrak och enkel.

Saeid bokas enkelt genom boknings och management agenturen Profile Agency (www.profileagency.se) och hans agent Charlotte Dunhoff, som även är grundare av Profile Agency. Hon beskriver uppdraget som ärofyllt då Saeid både levererar på scen men även besitter en unik kunskap, han är en av de mest kompetenta personer jag träffat, säger hon.

Saeid menar att han ser fram emot ett nära samarbete med Charlotte och Profile Agency. “Charlotte är en mycket professionell, pålitlig och inte minst, en duktig entreprenör. Jag ser också att min profil kommer komplettera hennes portfölj av uppskattade föreläsare mycket bra”, säger Saeid.

Är du intresserad av att boka Saeid Esmaelizadeh?

Hör av dig till oss!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration