fbpx

Dela i sociala medier

profile talks

Inspirationsevent med våra profiler - Profile Talks

Om ni mot all förmodan har missat vårt nya koncept - Profile Talks kommer här en liten uppdatering. Profile Talks är ett inspirationsforum där vi bjuder in våra profiler till att hålla i en kort inspirationsföreläsning för er - helt gratis! I Torsdags morgon höll Pontus F Christoffersen det allra första eventet. Han föreläste om Sanning, vad det egentligen är och hur vi förhåller oss till det. En mycket uppskattad föreläsning där publiken fick delta genom att ställa frågor och interagera med föreläsningen. Vill du veta mer om Pontus kan du läsa om honom här. United Spaces var med och sponsrade med sina lokaler, vilket de kommer göra inför varje event. Löfbergs var också med där de bjussade på deras nya kaffesort - FIKA Lovers, ett mjukt och delikat kaffe med toner av kakao.

Caroline Ravn

Näst ut på tur är vår alldeles egna Caroline Ravn. En av Sveriges främsta kvinnliga magiker och konferencier. Ni kommer få chansen att möta Caroline i en digital aw den 5 maj där hon bjuder på massa magi och ni får även chansen att lära er några av hennes bästa trix! 

Caroline är enastående när det kommer till publikkontakt, den karisman hon visar på scen skiner även igenom datorskärmen. En inspirations-aw ni inte vill missa!

Har ni testat att göra kaffedrinkar? Om inte, är detta ett ypperligt tillfälle då Löfbergs är med även denna gång och sponsrar med kaffe. De 12 första som signar upp sig för den digitala aw'n med Caroline får hem kaffe. Drick det varmt eller kolla in Löfbergs egna recept på läskande drinkar här

Allt du behöver är ett gummiband, en penna, en servett och en mailadress för att registrera dig! Klicka HÄR för att komma till registreringslänken!

Caroline ravn profile talks
Caroline profile talks
Caroline

Har du några funderingar kring Profile Talks?

Hör av dig så reder vi ut dem!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration