fbpx

Dela i sociala medier

Andreas Carlsson

Han är kanske mest känd från idol-juryn. Eller för de hitlåtar han skrivit till artister som Kate Perry och Britney Spears, som sålt i över 150 miljoner exemplar. Och år 2013 grundade Andreas skolan Academy of music and Business. En skola med inriktning musik, musikproduktion och entreprenörskap.

Idag är Andreas Carlsson en eftertraktad föreläsare, både i Sverige och internationellt. Han motiverar och inspirerar genom att dela med sig av sin unika livsresa.

Vi ringde upp Andreas för att ställa tre korta frågor.

Du har tidigare nämnt att måndagar bör vara den bästa dagen i veckan. Varför just måndagar?

För att om måndagen är den bästa dagen i veckan är det ett resultat av ett bra välmående, dvs. du trivs med ditt liv och din tillvaro. Många brukar tycka att måndagar är tråkiga, men se till att fylla den med roliga saker och gör den till din "lördag". Eller så ser man det som en nystart, att man får börja om på måndagar och att det blir som en guldkant på veckan.
Egentligen ska inte en veckodag spela någon roll, för om man är tillfredsställd med livet ska en måndag vara lika bra som en lördag!

Som musikproducent och f.d. jurymedlem för TV-programmet Idol har du stor erfarenhet av att se människor få sina drömmar båda uppfyllda och nedbrutna - vad skulle du säga är den generella skillnaden mellan dem som lyckas och inte?

De som lyckas stort är de som tidigt förstår hur man paketerar sig själv som ett varumärke. De som ser sina chanser till TV tid, som håller sig framme och lyckas vara fascinerande. I ett musikprogram som IDOL spelar en röst så lite roll. En stor personlighet, ambition och driv kan kompensera till och med musikalitet. De som inte lyckas är dem som inte går in i sig själva, är oflexibla och som inte når ut genom TV rutan.

Vem/vilka skulle du säga är din bästa publik när du föreläser?

Jag berättar en story som alla människor kan känna igen sig i, och relatera till mer eller mindre. Jag pratar också om livet som inte blev som man hade tänkt sig, och om den där handboken som man aldrig fick.
Alla typer av människor kan känna igen sig i mina föreläsningar. Däremot brinner jag personligen mest för att föreläsa för en publik som är i början av sin resa.

Vill du veta mer om Andreas Carlsson?
Kika in hans profil här på Profile Agency - Andreas Carlsson

Andreas Carlsson

Är ni intresserade av en föreläsning med Andreas Carlsson?

Bolla era tankar med oss

Fler liknande inlägg

Mer inspiration