fbpx

Dela i sociala medier

Charlotte Dunhoff

Profile Interview - Charlotte Dunhoff

Charlotte Dunhoff är grundare och VD för Profile Agency. Vi träffade Charlotte för att prata om entreprenörskap och vad som inspirerar henne. Häng med!

1. Hur kom det sig att du startade Profile Agency?
- Jag bokade ett möte med en företagsrådgivare på SEB vid Mariatorget. Pitchade idéen och sa; jag har 50 000 SEK och jag vill starta ett aktiebolag, svårare än så var det inte förklarar Charlotte och skrattar. I början följde mycket ångest, rädsla och framförallt: långa arbetsdagar. Det var startskottet för Profile Agency år 2016.

- Många frågar mig om jag hade någon mentor med från start, men jag körde och kör på själv än idag. Jag tänker hela tiden att blir det fel så kan jag alltid ändra riktning lite. Det är inte så farligt, säger Charlotte.

-Första gången jag tänkte: vad fan har jag gjort? Hur kommer jag klara det här? var när jag blev brutalt dumpad efter 3 månader som egenföretagare. Då handlade mycket om att tro på mig själv, och inte lägga mig ner och ge upp.

Hon delar med sig av hennes favoritmotto som väglett henne i många situation: "Build a life of your own - seperated from any man - so that if shit ever hit the fan you still have your own identity".

2. Vad skulle du säga urskiljer Profile Agency från andra talarbyråer?
- Enkelt. Profile Agency är ingen talarbyrå. Vi är en management och bokningsagentur - där vi representerar talare och en magiker. Såklart förmedlar vi föreläsare precis som talarbyråerna men vi gör det med en elegant touch. Och vi gör det enkelt!

3. Du jobbar med inspirerande profiler varje dag, men vilka skulle du säga är dina egna inspirationskällor (förutom de du jobbar med) - och varför?
- Jag matar mig själv med inspiration.

Jag inspireras av:
- Johannes Hansen: främst kopplat till personlig utveckling och jobb. Jag lyssnar på hans podd!
- Framgångspodden: jag lyssnar på avsnitt med profiler som jag inspireras av eller är nyfiken på och vill lära mig mer av.
- Fredagspodden: Hannah och Amanda hjälper mig att skratta åt livet, identifiera mina hjärnspöken och fokusera på vad som ger mig glamour och lycka i livet.
- Carolina Gynning: Här matas två sidor hos mig, dels av hennes spirituella personlighet men även super-business-women-personlighet. Superviktig kombination för mig - det ena kickar igång det andra. Jag är lite spirituell av mig faktiskt.

4. Vad skulle du säga till dem som tycker att inspirationsföreläsningar är överskattade?
Börja våga vara nyfikna! Alla inspirationsföreläsare och talare passar inte alla - såklart. Men dra inte alla över en kant. Va inte så trångsynta!

Vill du lära känna Charlotte bättre?
SJ BizTalks -18. Bibi Rödöö & Charlotte Dunhoff

Vill du följa Charlotte i sociala medier?
Instagram
Linkedin

Fler liknande inlägg

Mer inspiration