fbpx

Dela i sociala medier

charlotte dunhoff

Management och bokningsagenturen Profile Agency lanserar branschens först digitala plattform med fokus på att effektivisera hanteringen av bokningar.

Charlotte Dunhoff, grundaren av Profile Agency, har arbetat i talarbranschen sedan 2014 och grundade Profile Agency 2016. För två år sedan kom hon på en idé, som nu blir till verklighet.

Identifiera och hitta rätt profil

Med den digitala plattformen vill de hjälpa sina kunder att identifiera och hitta rätt profil till ett specifikt event. Syftet är att göra bokningsprocessen både effektivare och enklare.

– Jag upplever att branschen har en tendens att gå i samma hjulspår. Min vision från dag ett har varit att förändra hela branschen, till det bättre. Den personliga kontakten och vårt lösningsorienterade-mindset är a och o för oss – att addera ett
tredje ben, en digital plattform, likt ett CRM-system är revolutionerande för branschen, säger Charlotte Dunhoff.

Ska eliminera flaskhalsar

Den digitala plattformen ska skapa förutsättningar för att eliminera flaskhalsar samt samla nödvändig information kring alla bokningar på ett och samma ställe.

– Tänk ett CRM-system där ni hittar information kopplat till alla bokningar ni gjort, framåt och bakåt i tiden. Utvecklat på ett sätt som gör att ni garanterat effektiviserar er verksamhet samtidigt, avslutar Charlotte Dunhoff.

Läs mer på EventEffekt

Fler liknande inlägg

Mer inspiration