fbpx

Dela i sociala medier

Ledarskapsföreläsning

Ledarskap / Business Punk 

Ledarskap. Medarbetarskap. Kultur. Marknadsföring. Human hållbarhet. Covid-19 etc. Nu är Per Holknekt aktuell med sitt nya koncept: Business Punk, som täcker många teman kring just företagande. Oavsett om du är entreprenör eller anställd - så passar den. Ett skräddarsytt upplägg för ert företag. Hur funka det? 

💥 STEG 1
- En 30 min (digital) inspirationsföreläsning med Per Holknekt
- Alla får ett signerat ex. av The Moneyfest

💥 STEG 2
En-två månad(er) senare ses ni igen (digitalt). Per Holknekt modererar och diskuterar frågorna och reflektionerna som dykt upp och efter att alla läst hans bok och lyssnat på hans föreläsning. Per kommer tillsammans med den ansvariga på ert företag gå igenom relevanta punkter som han kommer att förhålla sig 

Se inspirerande filmer om Per Holknekt här. 

 

 

Vi berättar gärna mer! 

Ring oss, 072-315 94 02

Ledarskapsföreläsning med Per Holknekt, vem är han? 
Han har inte bara hunnit startat 39 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. Detta gör hans inspirationsföreläsning unik och äkta.

Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera. Inspirationsföreläsning med Per Holknekt - 100 % nöjdhetsgaranti.

Läs mer om Per Holknekt >>

 

 

Profile Agency
The Moneyfest

Bär du på en dröm om att starta ett eget bolag, eller förverkliga och utveckla idéer som du gått och burit på? Eller vill du bara växa och inspireras som människa? The Moneyfest ger konstruktiva och oförskräckta råd paketerad i förståndigt vansinne. Den ger nytt mod samt nya insikter och verktyg för individer och entreprenörer att använda i sina dagliga liv eller i sin dagliga verksamhet. Oavsett vilken roll i bolaget du har. The Moneyfest utmanar gamla traditioner, river protokoll och vänder upp och ner på slitna modeller för att istället bygga om och bygga nytt. Allt efter de nya förutsättningar som råder i den pågående fjärde industriella revolutionen. Med tro och lust ska alla kunna gå ut och åstadkomma underverk.

Läs mer om boken här >>

Nyfiken och vill veta mer? 

Hör av dig!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration