fbpx

Dela i sociala medier

Föreläsning ledarskap

Föreläsning ledarskap

Söker ni en föreläsare inom temat ledarskap? Då har ni kommit rätt för hos oss kan ni boka föreläsare inom många olika teman och just inom kategorin ledarskap har vi flera talare att erbjuda! 

Om ni önskar att boka en föreläsare som inte ligger med hos oss, inga problem. Det löser vi, hör av dig så hjälper vi till.

Vi erbjuder även digitala föreläsningar

Som du kanske vet är temat ledarskap ett av de mest populära ämnena som florerar just nu och det finns många bra föreläsare där ute. Några av våra populära föreläsare som föreläser om ledarskap är: Per Holknekt, David Eberhard, Azita Shariati och Ami Hemviken. Men alla har en unik tvist utifrån deras erfarenheter och expertis! 

Boka en föreläsning 

Skicka en förfrågan till oss, så hjälper vi er att bolla idéer och tankar, helt kostnadsfrittt. Och, juste. Vi brinner för att sprida kunskap och inspiration för att göra er arbetsplats bättre :) 

Letar ni föreläsare?

Här hittar du alla våra profiler

Boka föreläsare 

Är du nyfiken över hur det fungerar att boka en föreläsning via oss? 
Du börjar med att höra av dig till oss, det gör du enkelt här. Ett första steg är att vi kommer lyssna in och ställa frågor som gör det enklare för oss att förstå ert behov och ert mål med bokningen. Sedan kommer vi ta fram ett förslag till er utifrån den information ni lämnat kring budget och ämne. Unikt är att era förfrågningar dyker upp under aktiva förfrågningar på vår digitala plattform, ni loggar in här. Har ni ej inlogg, hör av er. 

Sedan, när vi väl hittat en föreläsare som passar sköter vi all koordinering och planering tillsammans med er och föreläsaren för att säkerställa att allt blir så bra som möjligt. 

Och vill ni boka en föreläsare om inte ligger med hos oss - inga problem, de löser vi. Hör av dig så hjälper vi till.

Vi erbjuder även digitala föreläsningar

Såklart erbjuder vi även digitala föreläsningar, oavsett tema och föreläsare. Vi hjälper till med streaming eller så anlitar vi en av våra partners som är experter på digitala event. 

 

Vill ni bolla idéer? 

Skriv en rad så ringer vi upp

Vi hjälper dig!   

Oftast kan det kännas svårt att hitta rätt i djungeln bland alla föreläsare. Hemsidor med flera 1000-tals olika att välja mellan. Enklast är att höra av sig direkt till oss, så hjälper vi till att hitta rätt föreläsare till er. 

Sväng förbi på en kaffe eller slå en signal, 072-315 94 02 så syr vi ihop något bra tillsammans.  

 

Saeid Esmaeilzadeh

Fler liknande inlägg

Mer inspiration