fbpx

Dela i sociala medier

Digital

Inspirationsföreläsning / Andreas Carlsson

Inspirationsföreläsning med Andreas Carlsson, bokad av Eskilstunas Näringslivsdag
Andreas föreläste om "från idé till succé", läs mer om föreläsningen här

 
Andreas Carlsson  

Han kanske är mest känd från idol-juryn. Eller för de hitlåtar han skrivit till artister som Kate Perry och Britney Spears och som sålt i över 150 miljoner exemplar. 2013 grundade han skolan Academy of music and Business. En skola med inriktning musik, musikproduktion och entreprenörskap.

Idag är Andreas Carlsson en eftertraktad föreläsare, både i Sverige och internationellt. Han motiverar och inspirerar genom att dela med sig av sin unika livsresa. ”Entreprenörskap för mig är att våga vara en visionär som vandrar på stigar ingen tidigare vandrat på. Stigar som kan verka skrämmande och som kommer testa dig och tron på din egen förmåga på många olika sätt.”.

Andreas Carlsson föreläser om entreprenörskap och motivation. Hans föreläsning grundar sig i tre delar. Tre delar som har stor betydelse och är viktiga för Andreas Carlsson i hans liv som entreprenör: – Våga testa nya saker – Våga tro på sig själv – Våga misslyckas. 

Letar du föreläsare?

Hör av dig!

Tips på inspirationsföreläsare 

Det finns otroligt många olika inspirationsföreläsare runt om i landet. Visst kan det upplevas som en djungel att hitta rätt? Lugn - vi hjälper till. Profile Agency hjälper företag med att boka inspirationsföreläsningar men även föreläsningar med specifika teman - men som såklart även ska inspirera. 

Några av de föreläsare vi rekommenderar är: 
 
Annika R Malmberg, Ami Hemviken, Johannes Hansen och Andreas Carlsson mfl. 

Fler liknande inlägg

Mer inspiration