fbpx

Dela i sociala medier

Kalle Ström

Inspirationsföreläsning om valfrihet

Kalle Ström är en uppskattad föreläsare och konferencier, med över 200 scenframträdanden i bagaget. Han blandar alltid humor och anekdoter med sina vetenskapliga källor. Föreläsningarna vänder sig till ledare, hela organisationer såväl som privatpersoner.

 
Nu på fredag föreläser Kalle Ström om just valfrihet - en av världens coolaste "kreativa byråer" har bokat honom för att inspirera medarbetarna. Föreläsningen sker såklart digitalt! 
 
Ett plus är att Kalle Ström föreläser på engelska, så deras kontor runt om i världen kan vara med på föreläsningen
- HUR BRA? 
 
En inspirationsföreläsning med Kalle Ström om valfrihet grundar sig i påståendet: Vi lever i en tid där valfriheten är större än någonsin. 
 
Överallt – i matbutiken, framför TVn, på arbetsplatsen – har mantrat länge varit att valfriheten måste maximeras, för att människor ska bli fria och känna välbefinnande. Konsekvensen av denna kultur kan dock närmast beskrivas som det motsatta till frihet och välbefinnande. Ingenstans går det längre att vara fri från att göra val och ångesten inför att välja rätt är större än någonsin. 
 
I denna inspirationsföreläsning illustrerar Kalle Ström med aktuell forskning hur val faktiskt påverkar oss människor och hur vi kan hantera det enorma utbud av valmöjligheter som existerar idag.
 
 
Inspirationsföreläsning med Kalle Ström - vill du veta mer om honom?

Läs intervjun med Eventyr

 

Kalle Ström

Om Kalle Ström

Kalle Ström är förutom föreläsare även forskare i etnologi (kulturanalys) vid Stockholms Universitet. Förutom mångårig erfarenhet av frågor som rör organisationskultur och förändringsprocesser är han särskilt inriktad på relationen mellan ”mjuka” och ”hårda” värden. Han ställer den provocerande frågan – bidrar vårt samhälles besatthet av valfrihet och inre motivation alltid till något positivt? Med kritisk blick och humor uppmärksammar Kalle Ström sina åhörare på att de vi tror oss tycka är bra och effektivt ofta får den motsatta effekten.

Nyfiken på Kalle? 

Skriv en rad!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration