fbpx

Dela i sociala medier

Andreas Carlsson

Föreläsning 🎙

Föreläsningar, motivationsföreläsning, inspirationsföreläsning. Kärt barn har många namn! 
Vi på Profile Agency älskar inspiration och är en av Sveriges främsta bokningsagentur. Vi representerar föreläsare med fokus på olika teman men önskar ni boka en annan föreläsning eller föreläsare än de vi representerar? Vi löser det! Förra året var 40 % av de bokningar vi gjorde bokningar av profiler utanför vårt stall. För oss är ingenting omöjligt! 

Föreläsning eller underhållning? 

Men oroa er inte. Vill ni boka underhållning så hjälper vi er mer än gärna! Vår magiker, Caroline Ravn underhåller både på galor, mindre event och digitala evenemang. Men vi bokar även andra - så som komikern Fredrik Andersson och Tobbe Ström

 
Hitta rätt! 

Det är en djungel där ute. Fråga oss så hjälper vi dig att hitta rätt! 

föreläsningar

3minTalk

Vi tipsar 

Ami Hemviken 

En ledarskapsföreläsning eller en föreläsning om kommunikation, du har kommit rätt. Med ett stort mått humor och massor av energi delar Ami Hemviken med sig av sina kunskaper inom kommunikation, ledarskap och retorik. Hon brinner för ämnet och för att skapa förändring hos dem hon möter. Ami har roligt på jobbet och det märks. Med över tio års erfarenhet som föreläsare, coach och ledartränare har hon förmågan att förstå och möta olika målgrupper. Läs mer om Ami här! 

David Eberhard 

Förutom att föreläsa om trygghet, ansvar och barnuppfostran föreläser David Eberhard om ledarskap baserat på gruppsykologi och på basen om vad man vetenskapligt vet om hur olika ledartyper klarar olika sorters utmaningar. Efter femton år som chef och med ett cv som vittnar om hans gedigna kunskaper om hur man leder, förnyar och förbättrar verksamheter även när budgetramarna är snäva, har han mängder med personlig erfarenhet. Med humor och drastiska exempel väver han ihop alltifrån hur man hanterar konflikter till barnuppfostrans likheter med ledarskapet. Läs mer om David här!

Letar du föreläsare?

Hör av dig!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration