fbpx

Dela i sociala medier

Boka föreläsare

Föreläsare - hitta rätt!   

Föreläsare är i många fall en väldigt viktig ingrediens & viktigt inslag under en konferens eller ett event. Ibland ligger fokus på ett ämne och ibland ligger fokus på att hitta en inspirationstalare som också agerar dragplåster. Profile Agency hjälper er att hitta rätt profil som passar just till ert event och publiken. Vi har sammanställt 3 punkter som kan hjälpa er på vägen när ni ska välja rätt profil inför nästa års event. 

Föreläsare - Tre saker att tänka på när ni ska boka! 

Kick off, konferens, event, marknadsföringsdag, karriärmässa - det finns 100-tals olika typer av event där en föreläsare passar in. Förutom att hitta rätt föreläsare krävs även att du som planerare eller bokare väver in andra aspekter så att bokningen blir så bra som möjligt. Här kommer Profile Agency's 3 bästa tips som hjälper dig (lite på vägen) att hitta rätt föreläsare! 

1 / Hitta rätt talare 
Att hitta rätt talare kan vara svårt. Enklast är om vi stämmer av vad ni är för typ av företag / eller vad det ska vara för typ av event. Vilken budget ni har och om ni har ett tema eller ämne som ni vill föreläsaren ska kunna fokusera på. I de digitala tiderna som kickat igång är det extra viktigt att tänka på om ni önskar en föreläsare som ska kunna integrera med er - eller om ni önskar en föreläsare som "enbart inspirerar". Vi har också flera koncept, likt Business Punk. Extremt uppskattat i ett digitalt format. Viktig är dock att säkerställa att föreläsaren kan och vill föreläsa digitalt. 

2 / Planering är A och O 
När ni hittat rätt talare: starta planeringen så tidigt som möjligt. Vi hjälper även alla som bokar via Profile Agency med det. Vi bokar upp telefonmöte mellan er och föreläsaren. Ser till att ni får pressbilder och föreläsningsrubrik och text. Och, om en mini-marknadsföringsfilm ska spelas in koordinerar vi även det. Tänk på att göra detta tidigt så att ni får ut så mycket som möjligt av er bokning. 

3 / Duktig talare går före känt namn? 
Vi har arbetat och bokat många "up and coming"-föreläsare. Ibland kan det vara kul att våga boka något nytt - som inte "alla redan lyssnat på". Det finns flera "mindre" kända föreläsare som är otroligt duktiga! Våga testa att boka, säger vi! Vi hjälper er! 

 

Vi bollar gärna idéer! 

Ring oss; 072-315 94 02

Vill du få de senaste nyheterna?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Smakprov på föreläsare

3minTalk

Fler liknande inlägg

Mer inspiration