fbpx

Dela i sociala medier

Profile Agency

Digitalt event - vi hjälper dig! 

Digitalt event, vilka ingredienser behövs för att skapa ett bra digitalt event egentligen? Digitala event skiljer sig verkligen från fysiska event - ingen tvekan. Beroende på vilken nivå ni vill landa på krävs olika mycket utrustning och teknik men fokusera alltid på bra ljud och bra bildkvalité!  

Tänk på alla som sitter och tittar från skärmen - vad ser dom, vad kan dom störa sig på? Eliminera alla potentiella störmoment. 

Vi på Profile Agency samarbetar ofta med eventföretag eller studios för att säkerställa den högsta nivån på kvalité när det kommer till streaming av alla digitala event. Vårt fokus ligger på innehåller - att det ska nå igenom rutan och fylla den förväntan som ni som bokare haft. Där räcker inte alltid bra ljud och bildkvalité vid digitala / digitalt event. 

Vilka föreläsare går att boka? 

Alla våra talare går att bokas till digitala event. Och vi bokar såklart profiler som inte ligger med i vårt stall också - detta för att kunna erbjuda exakt vad kunden vill ha. Några av de som vi bokat som inte ligger med hos oss är: Shahrzad, Fredrik Andersson mfl. 

Ni hittar alla våra profiler här

Hur ska vi tänka kring längden?  

Om ni vanligtvis brukar boka föreläsare vet ni att innan covid-19 var standardlängden på en föreläsning ca 60 min. Nu rekommenderar vi max 45 min, snarare 30 min med tid för frågor. Tänk själv, hur länge orkar ni sitta på ett fysiskt möte? Hur långa är lektionerna på universiteten, jo 45 min. Bra riktlinje! 

 

Skriv en rad, så bollar vi idéer!

Säg hej till oss!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration