fbpx

Dela i sociala medier

Digital

Digital föreläsning och välkommen 2021 💥 

Digital föreläsning - funkar det? En fråga som vi fått så många gånger under året som gått... Vi är stolta över att vi ställde om så snabbt och verkligen kunde finnas där när våra kunder behövde boka om (ja, det var ett heltidsjobb i några veckor) men även när dom bad oss om hjälp i våras: "vi behöver göra något för våra kunder och medarbetare - men vad?". Vi är tacksamma för att det gick så fort och så bra. Även om vi inte alls kan mäta oss med "normala tider", men vad är normalt nuförtiden?

2020 har varit ett utmanade år men det har även gett oss ny pepp, nya perspektiv och nya kunder! 

Nya kunder tänker ni nu? Ja, vi har arbetat stenhård med att ta möten med kunder som tidigare haft andra leverantörer. Mycket action gör att det händer saker! 

Hur bokar man digitala föreläsningar? 

Enkelt, ni hör av er till oss här eller på vår sida hos eventmarket
Här är några tips när du ska boka en digital föreläsning. 

Profile Agency är känd för sin otroliga service - varför inte testa att boka via oss? :)

Almi föreläsning

Digital föreläsning eller digital magi!  

Almi Företagspartner har verkligen ställt om, under 2021 har dom bl.a. bokat Ami Hemviken och Per Holknekt. Profile Agency har då fått äran att hjälpa till att boka föreläsare men också att streama eventet till både kunder och medarbetare. 

Digital föreläsning eller "vanlig föreläsning"? 
Vi tror att det nya alltid kommer inkludera en digital lösning, där företag kör hybrid. Detta för att inkludera så många som möjligt (även de som är sjukskrivna, bortresta eller de som arbetar hemifrån). 

Och, vill ni ha underhållning och inte magi? 

Om ni inte vill boka en digital föreläsning och är mer intresserade av magi! Då har ni kommit rätt. Vi representerar även Caroline Ravn, en av landets främsta magiker som ställde om sina event direkt. Hon är otroligt van bakom kameran då hennes youtube-kanal är väldigt etablerad. Lär mer om Caroline här.

Nyfiken på en föreläsning?

Hör av dig här!

Ni förstår grejen! 
Vi har klarat oss igenom 2020, som varit en tuff period (för alla) men extra tuff för eventbranschen.  
Önskar ni ta en digital kaffe med oss i början av 2021, säg till! Vill ni veta mer hur det funkar att boka via oss? Säg till. Vi gör det enkelt, så hör av er! 

Och, så vill vi passa på att önska er ett riktigt gott nytt år!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration