fbpx

Dela i sociala medier

Magi på digitala event 

Digital magi, funkar det verkligen? Vi ställde frågan till vår magiker Caroline Ravn som hade en hel del att säga! 
 
”För mig har magi alltid handlat om mötet med publiken. Det handlar om att underhålla på ett sätt vi inte är vana vid och att låta publiken glömma bort tid och rum för en stund. Jag har upplevt att det absolut går att skapa samma känsla på digitala AW’s och digitala konferenser. Vi vande oss snabbt vid ett nytt format; både artister och publiken.
 
Många av mina trick bygger på interaktion med publiken, och majoriteten av mina nummer brukar kräva hjälp av en åskådare ur publiken för maximal effekt. Det har varit en riktigt rolig utmaning att skapa en lika vass, humoristisk och interaktiv show för det digitala formatet som live. 
 
Under året har jag gjort massvis med uppdrag digitalt både som magiker och som konferencier på digital AW, digital konferens och digitalt julbord. Ju längre in på året vi har gått så har jag märkt ett större sug efter underhållning och skratt. Min bästa kombo för digitala event och AW’s är att blanda trollerishow med att få lära sig några trick. Då får gästerna i förtid veta vad de kommer att behöva till vår timme tillsammans; oftast bestående av penna, papper, kortlek och två gummisnoddar. 
 
Caroline Ravn tipsar! 
Mitt bästa tips för att få mest ut av en digital AW eller en digital konferens är att plocka in föreläsare, artister och konferencier som har erfarenhet av formatet. Det är något annat och kräver timing, rätt utrustning och kameramod. I mitt fall har jag förberett mig genom flera år framför en kamera på min YouTube-kanal, plockat in rätt konsulter som hjälpt mig skriva om min show och valt att ta mig an omställningen med entusiasm att utvecklas för en mer digital framtid.” 
 

Läs mer om Caroline Ravn här >>> 

Och besök hennes hemsida här >>>

Letar ni underhållning? 

Bolla idéer med oss!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration