fbpx

Dela i sociala medier

Fem tips på digitala event!

Över ett år har gått sedan Covid-19 slog fast i Sverige och det är svårt att hitta nya aktiviteter man kan göra digitalt. Det blir allt vanligare att anordna en digital aw och vi förstår att idéerna börjar tryta. Oroa er inte, vi på Profile Agency har lösningen! Här nedan presenterar vi fem tips för ingredienser till era virtuella möten med några av våra profiler som garanterat kommer liva upp lunchen, en digital aw eller den obligatoriska spelkvällen. 

 

1. Quiz-show med Kalle och Kalle

Kalle och "Lång-Kalle" har tillsammans satt ihop en quiz-show som de beskriver som en spänning mellan musikquiz och en (ofarlig) japansk gameshow. Perfekt till en digital aw där ni får tävla mot kollegor eller vänner! Kalle och Kalle skräddarsyr quizet till er digitala aw genom ett kort inledande telefonmöte där dom ställer frågor för att komma åt rolig information om ert företag eller information om kollegorna som kan användas i quizet. 

Läs mer om Kalle och Kalles quiz-show här!

Digital aw med Kalle och Kalle
Kalle och Kalles Quiz show

 

2. Fredrik Anderssons roliga och knepiga quiz

Tävla med och mot dina arbetskamrater om fina priser i ett roligt och interaktivt quiz! 

Ståuppkomikern Fredrik Andersson blandar skämt med knepiga frågor i ett digitalt quiz. Dina medarbetares allmänbildning och tankesnabbhet sätts på prov inom flera ämnen. Vem är mest allmänbildad på arbetsplatsen? Boka nu och ta reda på det!

Boka digital aw quiz med Fredrik
Humoristiskt quiz med Fredrik
3. Magishow med Caroline Ravn

Skandinaviens främsta magiker och konferencier Caroline Ravn hjälper mer än gärna till att skräddarsy ett event till er. Genom att kombinera magi med humor i en underhållande show fängslar Caroline sin publik och lämnar ingen besviken! Detta kan även kombineras med att hon lär ut enklare magi-trick. Gör som Adressändring, Stockholm Stad mfl. och bjud in till en digital aw med Caroline så får ni garanterat en kväll som ni sent ska glömma! 

På vår Youtube kanal Profile Agency kan ni se mer av vad Caroline har att erbjuda.

Caroline Ravn in action
Caroline utövar magi framför kameran
4. Pontus F Christoffersens inspirerande föreläsning om Sanning

Vet du vad en autentiskt lögn är för något? En gul lögn? En röd? Vart går gränsen mellan manipulation och inspiration? Läs mer här! 
Kombinera er after work med en inspirationsföreläsning tillsammans med Pontus F Christoffersen. Lyssna på en föreläsning om ett ämne / tema som utvecklar dig som individer men även är kul att berätta om hemma vid matbordet. 

Pontus Christoffersen
Föreläsare retorik sitter på scen
5. Martin Nilsson - minnesmästaren från Talang 2021 

Martin Nilsson, känd från Talang har ett minne i absolut världsklass. Han har vunnit tävlingen ”Sveriges bästa minne” och har dessutom slagit världsrekord. Martin har enorm erfarenhet av att stå på scen och gör ett oförglömligt intryck. Att minnas ofattbara mängder information är ändå börja bra början – Martin gör dessutom det till en show som inte liknar något annat du upplevt. Han är regerande svensk mästare i minne och har vunnit världsrekordhållare i Pi Matrix. 

Behöver vi verkligen minnas i en tid där teknisk utveckling erbjuder fler möjligheter att slippa komma ihåg än någonsin tidigare i historien? Martin levererar en hisnande show som visar hur minnet är det enda vi egentligen har – och ett liv utan det är inte värt att leva. Inget event är för litet – eller för stort, digitalt eller live. 

 

Martin Nilsson i Talang
Martin Nilsson minnesmästare i TV4 Talang

Vill ni bolla idéer, ha mer inspiration eller boka underhållning till er digitala aw - tveka inte över att ringa eller maila oss! 

Hör av er så hjälper vi er! 

Hör av er här!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration