fbpx

Dela i sociala medier

David Eberhard

David Eberhard ansluter till Profile Agency

Efter en lunch, tre kaffe och några mail landade vi ett samarbete - Profile Agency och David Eberhard.
Vi är stolta över att representera David som länge varit en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare.

David Eberhard - föreläsare, vad föreläser han om?

Förutom att föreläsa om trygghet, ansvar och barnuppfostran föreläser David Eberhard om ledarskap baserat på gruppsykologi och på basen om vad man vetenskapligt vet om hur olika ledartyper klarar olika sorters utmaningar. Efter femton år som chef och med ett cv som vittnar om hans gedigna kunskaper om hur man leder, förnyar och förbättrar verksamheter även när budgetramarna är snäva, har han mängder med personlig erfarenhet. Med humor och drastiska exempel väver han ihop alltifrån hur man hanterar konflikter till barnuppfostrans likheter med ledarskapet.

David Eberhard föreläser också om Millennials

Och vilka utmaningar är det att hantera millennials? En ny grupp medarbetare som har höga förväntningar på livet och som rätt hanterade kan bidra oerhört med nya kunskaper men som också ställer mycket höga krav.
Vilken personlighetstyp är bäst skickad att leda? Finns det ens en sådan. Eller passar man olika bra beroende på uppdrag? Det förekommer mycket floskler om ledarskap och många av de som föreläser om ämnet är varken chefer själva eller har någon vetenskaplig grund för det de säger.

Boka en föreläsning med David Eberhard

Hör av dig till oss!

Fler liknande inlägg

Mer inspiration