fbpx

Dela i sociala medier

Så fixar du inspiration och motivation online

Det är som vi vet, tuffa och svåra tider, kanske en tid där vi behöver motivation och inspiration som mest. Covid-19 tog hela världen i ett svep och ställde till det rejält, då förändrades även sättet att arrangera event och inspirationsföreläsningar. Som ni förstått har vi Profile Agency anpassat oss snabbt och sadlat om, för att fortsätta göra det enkelt för våra kunder att boka föreläsningar och digitala föreläsningar. Vi måste erkänna att vi är så så trött på detta virus, men det är vi väl alla? 

Hur hittar vi inspiration, motivation och pepp i dessa tider? 
Vi tror på inspirerande event - om så digitala eller hybrid event. 

Boka digital motivationsföreläsare 

Vi gör det enkelt att boka inspirerande föreläsare och eftersom vi anpassar oss efter rådande situation så erbjuder vi även digitala lösningar via oss eller via våra samarbetspartners. Vi tror verkligen att inspiration, motivation och pepp är viktigare än någonsin! 

Några av våra talare som bokats digitalt är: Per Holknekt, Ami Hemviken, David Eberhard mfl. 

Så, om ni går i tankarna att boka en föreläsning som streamas borde ni höra av er till oss för förslag, tips och idéer. Våra föreläsare föreläser om: motivation, inspiration, ledarskap, entreprenörskap, valfrihet, retorik, relationer mm. Men vi bokar även föreläsare utanför vårt stall eftersom vi förstår att kunden ibland ha något annat! 

Boka digital föreläsning?

Hör av dig, kostnadsfritt såklart

Frida Boisen föreläser
Boka digital föreläsning

Om du är nyfiken över hur det funkar, då är svaret enkelt. Vi skräddarsyr varje uppdrag efter ert behov. Oavsett om det är en inspirationsföreläsning eller ett längre digitalt event med flera inslag ni planerar finns vi till och hjälper till. Senast hjälpte vi till att arrangera en digital aw, den blev verkligen uppskattad. 

Då det är tuffa tider och många suktar efter att piggas upp och inspireras samt få chansen att slappna av och kanske försvinna in i en magisk värld tänker vi att Caroline Ravn, vår magiker passar perfekt in på er digitala aw eller som inslag på er digitala konferens. Caroline Ravn talar flytande engelska - så varför inte bjuda in fler avdelning runt om i världen (om ni är ett globalt företag). Fiffigt va?

Vi ser möjligheter och är peppade på att komma i kontakt med er! 

Boka digital föreläsning?

Hör av dig, kostnadsfritt såklart

Digital magi

Fler liknande inlägg

Mer inspiration