Chat with us, powered by LiveChat

För 71 dagar sedan valde Anna Eriksson att bli en del av Profile Agency. Hurra till oss!

Vi förstår att ni är nyfikna på vem Anna är. Hon är ett energiknippe och glädjespridare! Hennes driv är utan tvekan något unikt – vilken brud! Tidigare har Anna projektlett Kommunikatörsdagen i Karlstad och studerar PR och kommunikation.

Anna, nu har du arbetat på Profile Agency i 71 dagar. Dela med dig av dina tankar!

”Det känns som hemma! Varmt och ombonat. Charlotte har satt grunden för något väldigt fint, som jag hoppas att jag kan vara med och bibehålla.”

När du inte arbetar, vad gör du då?
Biter på naglarna och pratar i telefon. Behöver jag nämna att jag är rastlös?!
Skämt åsido, om jag har möjlighet så reser jag gärna, eller bara byter miljö. Hänger en del med min familj på landet.

När och hur börjar en perfekt dag för dig?
Jag är morgonmänniska så gärna tidigt, runt kl. 07:00 kanske? Dricker gärna ett par koppar kaffe följt av att jag tar en morgonpromenad längs Klarälven. Det får gärna vara sol också. Sedan sluter jag upp med några vänner för brunch. Typ så. ”