Chat with us, powered by LiveChat

Milad Mohammadi

Milad Mohammadi – utsedd till en av Svergies mest populära föreläsare 2018

Föddes i Iran. Växte upp i Sverige. Med diskriminering, utanförskap och familjens sorg som drivkraft bestämde sig Milad Mohammadi för att förändra situationen. Tidigt avklarade han sin dubbelexamen från universitet i juridik och statsvetenskap – och blev Sveriges yngsta med denna merit 22 år gammal. Fortsättningsvis, med sin passion för ledarskap, mångfald, integration och människans potential blev han Skandinaviens största och mest omtalade föreläsare i integration- och mångfaldsfrågor. Efter detta fullföljde han sin största dröm om att starta en framgångsrik grundskola – Järvaskolan – i ett av Sveriges mest utsatta områden – som har blivit en av Sveriges mest framgångsrika exempel och modeller för integration och mångfald.

Idag driver Milad sin egen ledarskapsbyrå – CLOSETHEGAP – som stöttar näringslivet, kommuner, myndigheter och organisationer i att arbeta med mångfald, inkludering och integration som det nya ledarskapet. Hans framgång och inflytelserika position har blivit en väg för honom att ge tillbaka till samhället – med två simpla mål: Inspirera människor till att nå sin potential. Och, inspirera samhället till att förenas.

Milad tillägnar nu sin nästan omänskliga energi som en global föreläsare och utvecklar sina verksamheter. Milad har en dröm om att bli en förebild för unga liksom äldre, i Sverige och i världen. Hur alla kan nå framgång, och att det är möjligt att förena samhället. Att lika barn leka bäst. Men att olika barn hittar på de bästa lekarna.

Besök Milads hemsida här.

”Milad Mohammadi kom fram till mig med självförtroende och påstod han var den bästa föreläsaren i Skandinavien. Det händer inte ofta att någon utmanar mig på sådant sätt, så jag antog utmaningen. Han var avslutningstalare på Vinterkonferensen 2014, Skandinaviens största evenemang på Friends Arena inför tusentals chefer, och han höll sitt ord. Milad levererade det bästa och mest inspirerande talet i evenemangets historia, och han förtjänade sina fem minuter långa stående ovationer.”

– Petter Stordalen, Grundare och Ordförande Nordic Choice

”Det är inte ofta jag är nervös innan ett tal. Milad talade innan mig och visst gjorde han mig nervös. En äkta talare.”

– Fredrik Reinfeldt, tidigare Sveriges statsminister

”En av Sveriges absolut bästa retoriker och talare.”

– Elaine Eksvärd, framstående retorikexpert

Kontakt

Är du föreläsare eller vill du boka en föreläsare - skriv en rad så hör vi av oss! charlotte@profileagency.se
Ring oss +46723159402