Chat with us, powered by LiveChat

Milad Mohammadi ansluter till Profile Agency

Vi på Profile Agency är stolta över att representera Milad Mohammadi som talare. Hör av dig till oss för bokning av Milad.

Milad Mohammadi är en av Sveriges mest efterfrågade och inspirerande föreläsare.
Tidigt avklarade han sin dubbelexamen från universitet i juridik och statsvetenskap – och blev Sveriges yngsta med denna merit 22 år gammal. Fortsättningsvis, med sin passion för ledarskap, mångfald, integration och människans potential blev han Skandinaviens största och mest omtalade föreläsare i integration- och mångfaldsfrågor. Milad trollbinder sina åhörare genom att tala om hur vi gemensamt kan skapa ett hållbart samhälle.

”Milad Mohammadi kom fram till mig med självförtroende och påstod han var den bästa föreläsaren i Skandinavien. Det händer inte ofta att någon utmanar mig på sådant sätt, så jag antog utmaningen. Han var avslutningstalare på Vinterkonferensen 2014, Skandinaviens största evenemang på Friends Arena inför tusentals chefer, och han höll sitt ord. Milad levererade det bästa och mest inspirerande talet i evenemangets historia, och han förtjänade sina fem minuter långa stående ovationer.”

– Petter Stordalen, Grundare och Ordförande Nordic Choice

”Det är självmord att gå upp på scen efter Milad Mohammadi. Han är en av de mest talangfulla och och hårt arbetande personer jag har sett. Han är en förebild för Sverige och för världen.”

– Azita Shariati, VD Sodexo Norden och näringslivets mäktigaste kvinna 2015