Chat with us, powered by LiveChat

Martin Sköld

Forskare, föreläsare och författare

Martin Sköld är forskaren från Handelshögskolan som delar sin tid mellan akademi och näringsliv. Uppvuxen i familjeföretag och med femton års managementforskning i stora internationella koncerner ligger bakom den unika kompetens och breda spännvidd han har inom sitt område.

Martin Skölds forskning är publicerad i flera internationellt ledande tidskrifter. Han är en mycket uppskattad och kunnig föreläsare och keynote speaker för såväl executive education som internt på företag på alla organisationsnivåer. Hans senaste bok Dubbelt Effektiv (2016) har sålt i över 10 000 exemplar redan innan den kommit ut i handeln. Martin Sköld har flera styrelseuppdrag, bland annat i börsnoterade Concentric och som styrelseordförande i Vedum Kök & Bad och Kvänum Kök.

Boken Dubbelt Effektiv:
Med boken Dubbelt Effektiv visar Martin Sköld, docent på Handelshögskolan i Stockholm, hur företag kan frigöra en stor konkurrenspotential som oftast är outnyttjad helt i onödan. Med hjälp av en unik metod och med pedagogiska exempel, illustrerar Martin Sköld hur olika verksamheter kan bli dubbelt effektiva. Boken är en vägledning till hur man skapar höga volymer av kundanpassade varor eller tjänster till låga kostnader, samtidigt som intäkterna skjuter i höjden.
Köp boken här – Dubbelt Effektiv
Köp boken här – Modularization

Media:
Femina – Välja bort är nyckeln till framgång
Dagens Industri – Sätter Scania i första rummet
Ny teknik – Tricket är att hitta de egna basmodulerna
Personal & ledarskap – Han vill kundanpassa volymerna

Poddcasts:
25 Minuter – Lyssna här.
SJ BizTalks – Lyssna här.

Martin Sköld är både underhållande och tydlig och tvingar sin publik att tänka till kring ett budskap som jag är övertygad blir allt viktigare för framtiden.

Vi har använt Martin Sköld på ett internationellt kundevent i Barcelona där han höll ett mycket uppskattat föredrag baserat på sin senaste bok: Dubbelt Effektiv. Martin Sköld gör ett mycket starkt intryck på sin publik då han på ett enkelt och tydligt sätt kombinerar ett strategiskt budskap med ekonomi och handling. Hans slutsatser om hur alla verksamheter kan bli dubbelt så effektiva passar ypperligt när det gäller Internet of Things och digitalisering.

Martin Sköld har en mycket god förmåga att förklara komplexa samband på ett enkelt och pedagogiskt sätt med glimten i ögat.

Kontakt

Är du föreläsare eller vill du boka en föreläsare - skriv en rad så hör vi av oss! charlotte@profileagency.se
Ring oss +46723159402