Chat with us, powered by LiveChat

Jacqueline Joo

Jacqueline Joo – Relationsproffs och föreläsare

Relationsproffset Jacqueline Joo har sedan 2008 intervjuat, coachat, utbildat och föreläst för tusentals människor. Hon är flitigt anlitad av Sveriges största medier och förekommer ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, SVT Morgonstudion, Lyxfällan, Expressen, Aftonbladet, NRJ och SR.

Hennes huvudområden är socialpsykologi, personlighetspsykologi, utvecklingspsykologi, och kognitiv beteendevetenskap och specialistkompetensen ligger inom sociala relationer, kommunikation och samarbete.

Jacquelines föreläsningar ger många aha-upplevelser och garanterar hög igenkänningsfaktor då hon blandar psykologisk forskning med egna yrkeserfarenheter som KBT-terapeut. Hennes närvaro och energi på scenen är oslagbar. Fokus ligger på att du som åhörare ska öka din förståelse för ditt eget och andras beteende. Hon föreläser bl.a om hur du kan maxa din sociala kompetens, varför du ska våga kommunicera ärligare och hur ni kan skapa framgångsrika team med stark gruppkultur.

Jacqueline var tidigare verksam med en privat klientmottagning inom KBT-terapi med inriktning på sociala relationer, kommunikation, konflikt- och stresshantering. Hon har varit terapeut åt en bred målgrupp, alltifrån studenter till CEO, marknads- och HR-chefer. I dag arbetar hon primärt som föreläsare och ledarskapskonsult mot företag.

Hon har en bakgrund som journalist och använder skrivandet i sin yrkesroll ständigt. Hon har tidigare drivit en stor relations- och psykologiblogg och gett ut en populärvetenskaplig bok: Din dolda sociala förmåga.

Media:
SvD PERFECT GUIDE – 4 tecken på att er relation är på väg utför
SvD PERFECT GUIDE – Ditt ansikte säger mer än 1000 ord
Driva eget – 5 tecken på att du är en dålig chef
Chef – Våga prata om den rosa elefanten
Driva eget – Förstå dig själv – och slipp jobbiga kunder
Sveriges radio – Svenska företag sämst på internt samarbete
Kit – Går det att älska ett lag lika mycket som en människa
Nyhetsmorgon – Våga tala om problemen som uppstår
Land – Träna social kompetens med mentalisering – och håll sams lättare!

Poddcasts:
Retorikiska podden
Drivkraften’s poddcast
Stjärnsäljarpodden
Sälj och kommunikationspodden

www.relationsproffset.se

Jag kan verkligen rekommendera Jacqueline! Många ansåg att det var den bästa föreläsningen och föreläsaren på hela konferensen”

Erika Carlén, HR-specialist, Bravida AB

”Jag kan varmt rekommendera Jacqueline till alla som vill arbeta med personkännedom och gruppdynamik. Vi hade förmånen att anlita henne och hon är proffsig och skicklig i det hon gör. Hon lyckades skapa en öppen och rak diskussion inom gruppen och vi fick med oss en rad nya insikter som vi nu planerar att arbeta vidare med.”

Daniel Wiskman, Chief Product Officer, ledningsgruppen Tradera

“Jacqueline var mycket uppskattad som föreläsare i en ambitiös grupp som också ställer krav på bra utbildare, vilket hon var. Hon behöll hela gruppen fokuserad hela tiden. Rekommenderar henne varmt!”

Karin Toll Lane, Verksamhetschef, Serviceförvaltningen HR-Service Stockholms Stad

Kontakt

Är du föreläsare eller vill du boka en föreläsare - skriv en rad så hör vi av oss! charlotte@profileagency.se
Ring oss +46723159402