Chat with us, powered by LiveChat

Hitta och boka föreläsare!

Jag får ofta frågan om man kan boka andra föreläsare än de som ligger med på vår hemsida via oss på Profile Agency. Svaret är såklart, ja! Vi arbetar främst med de profiler vi har i vårt stall men har genom åren också bokat föreläsare som Anders ”värdergrundsfabriken” Lundin, Olof Röhlander mfl.

Varför boka föreläsare via Profile Agency?

Vi skiljer oss från andra talarbyråer – vi finns med under hela processen. När ni ska boka en föreläsare finns vi med från första kontakt till avslutat uppdrag. Vi bidrar med administration kopplat till föreläsaren så att ni inte ska känna att ert events planering påverkas av långsam kommunikation och annat. Ni gör det ni är bäst på, föreläsarna gör det dem är bäst på och vi gör det vi är bäst på – boka förläsare och koordinera!

Hitta föreläsare?

Letar ni efter en föreläsare men är osäkra på tema eller vem ni vill boka?
Vi hjälper er att både hitta och boka föreläsare. Oavsett om föreläsaren ligger med på vår hemsida eller ej! Vi har ett stort kontaktnät och har stenkoll på Sveriges främsta föreläsare.

Sagt om oss!

Efter att kunder bokat föreläsare eller magiker via oss har dom sagt.

”Helt klart någon som förstår service – här pratar vi om vad kunden vill ha och inte bara vad som erbjuds. En service som anpassades efter våra önskemål. Imponerande!”

”Vi bokade en föreläsare men fick en helhetsservice som höjde nivån på bokningen avsevärt.”