Chat with us, powered by LiveChat

David Eberhard

Psykiater, författare, debattör och mycket uppskattad föreläsare

Förutom att föreläsa om trygghet, ansvar och barnuppfostran föreläser David Eberhard om ledarskap baserat på gruppsykologi och på basen om vad man vetenskapligt vet om hur olika ledartyper klarar olika sorters utmaningar. Efter femton år som chef och med ett cv som vittnar om hans gedigna kunskaper om hur man leder, förnyar och förbättrar verksamheter även när budgetramarna är snäva, har han mängder med personlig erfarenhet. Med humor och drastiska exempel väver han ihop alltifrån hur man hanterar konflikter till barnuppfostrans likheter med ledarskapet.

Och vilka utmaningar är det att hantera millennials? En ny grupp medarbetare som har höga förväntningar på livet och som rätt hanterade kan bidra oerhört med nya kunskaper men som också ställer mycket höga krav.
Vilken personlighetstyp är bäst skickad att leda? Finns det ens en sådan. Eller passar man olika bra beroende på uppdrag? Det förekommer mycket floskler om ledarskap och många av de som föreläser om ämnet är varken chefer själva eller har någon vetenskaplig grund för det de säger.

Vill ni veta vad man verkligen vet om detta – säväl praktiskt som teoretiskt – boka David.

www.eberhard.se

Podcasts:
Hur Kan Vi?
Socionompodden
Kommunikationspodden
Ledarredaktionen
Rockhyllan
Samtal
Framgångspodden #165
Framgångspodden #290

“Jag som fyrabarnsmamma använder David Eberhards böcker som en Bibel.”

Kontakt

Är du föreläsare eller vill du boka en föreläsare - skriv en rad så hör vi av oss! charlotte@profileagency.se
Ring oss +46723159402