Chat with us, powered by LiveChat

Caroline Ravn

Flerfaldigt prisbelönt magiker

Caroline Ravn är en av världens få kvinnliga magiker. Hon är trollkonstnären som tagit världen med storm med ett flertal utmärkelser och utsålda teatrar i bl.a. Stockholm, Göteborg, Amsterdam, Oslo och New York. Hon är trygg på scen och tar sig an sin publik med charm, humor och träffsäkerhet. Caroline Ravn har älskat trolleri ända sedan hon som litet barn lärde sig att trolla av sin farfar.

Caroline Ravn kombinerar effektivt humor, klassisk entertainment och tankeläsning med häpnadsväckande trolleritrick. En oslagbar kombination för att väcka intresse och underhålla människor på fester, event eller andra slags tillställningar.

Caroline Ravn är en mycket rutinerad konferencier. Caroline Ravn är den enda kvinnliga magikern i Skandinavien som kombinerar konferenciersuppdrag med magiska inslag. En oslagbar kombination som gör att ert event aldrig tappar farten.

Scenshow
Carolines show är så mycket mer än en klassisk magishow – den är rolig, interaktiv, kvick och har träffsäker humor. Hon har en förmåga att trollbinda publiken och få åhörarna att brista ut i skratt. Caroline Ravn uppträder med sin show på alla typer av evenemang, både på svenska och engelska.

Konferencier
Som den enda kvinnliga magikern i Skandinavien är Caroline Ravn ensam om att kombinera konferenciersuppdrag med magiska inslag. Hennes timing och träffsäkerhet är svårslagen – speciellt i kombination med trolleri och magi som förvånar och förundrar. Caroline har det där lilla extra utöver en vanlig konferencier.

Magi i minglet
Letar ni underhållning till minglet, fördrinken eller när gästerna väntar på maten?
Caroline Ravn underhåller på nära håll, där du och trolleriet är i fokus. Vill ni krydda ert event med fingerfärdighet, trolleri och humor, på riktigt nära avstånd? Låt Caroline trolla med gummiband, kortlekar och sedlar för att fylla rummet med en känsla av nyfikenhet och förundran. Ett magiskt upplägg är att Caroline Ravn i början av kvällen för att sedan runda av lite senare med sin scenshow – kvällen blir magisk, i dubbel bemärkelse.

Caroline Ravn har även en internationellt prisbelönt kortlek på marknaden som just nu finns i sex olika varianter och har sålts i över 20.000 exemplar. Den har vunnit priser som ”Worlds Best Deck for Magic 2017” och ”World’s Best Deck for Poker Play 2017”. Caroline har tidigare vunnit två SM-silver i trolleri, ett NM-silver i salongstrolleri och har utsetts till årets inspiratör.

Media:
Gefle Dagblad 2018
”Where the magic happens” av och med Caroline Ravn, Södra Teatern 5/5 2018, premiärföreställning.
Sköna Södermalm
Idrottsgalan 2018
Aftonbladet – ”Trolleri har många likheter med religion”
Magiarkivet – recension: Caroline Ravn på TEDx
Magic seen
Vegas news
TEDx review
Höganäs Dagblad – Illusionisten Caroline Ravn har trollat sig till Las Vegas
Höganäs lokaltidning – Succé på andra sidan Atlanten
TEDx – Where the magic happens
Konferensvärlden

Poddcasts:
Sj BizTalks – Lyssna här.
Bli din bästa version – Lyssna här.
Sälj & kommunikationspodden – Lyssna här.
Discourse in Magic – Lyssna här.
Magician – Lyssna här.

www.carolineravn.com

”Caroline Ravn är mycket charmig och fantastiskt duktig! En perfekt underhållning som fungerar för alla åldrar och kulturer. Hennes perfekta engelska gör det möjligt att underhålla även utländska gäster. Hon får mina varmaste rekommendationer och högsta betyg som underhållare på företagsevent.”

”Caroline Ravn bjöd våra kunder på en BRA magisk show. Med inlevelse, spontanitet och glädje får hon sin publik att trollbindas. Bravo!”

”Att se Caroline Ravns mynt försvinna i luften ett fåtal centimeter från där egna näsan slutar är förbluffande. Det kräver min själ hinkvis med talang i kombination med fler hinkar rå träning. Respekt.”

Fotograf: Addemotion 2.0
Fotograf (header): Markus Salman

Fotografens namn ska alltid uppges vid publicering. Har ni några frågor som rör hantering av pressbilder? Kontakta oss.

Kontakt

Är du föreläsare eller vill du boka en föreläsare - skriv en rad så hör vi av oss! charlotte@profileagency.se
Ring oss +46723159402