Caroline Ravn

Flerfaldigt prisbelönt magiker

Caroline Ravn är trollkonstnären som tagit världen med storm. Med ett flertal utmärkelser och utsålda teatrar i bl.a. Amsterdam, Oslo och New York i bagaget är hon trygg på scen och tar sig an sin publik med charm, humor och elegans.

”Jag har alltid älskat trolleri – den allra vackraste av konstformer – enda sedan min farfar lärde mig trolla som liten. Det tog ett par år och ett par villovägar för att förstå att jag faktiskt skulle kunna ägna mig åt trolleri på heltid”

Anlita Caroline Ravn, prisbelönt trollkonstnär, för att ge din tillställning en magisk touch. En mix av magi, tankeläsning, hög fart och mycket humor.

Som en av världens få kvinnliga magiker är hon inte bara eftertraktad i landet utan bokas flitigt runt om i hela världen. Caroline Ravn kombinerar effektivt humor och klassisk entertainment med häpnadsväckande trolleritrick. En oslagbar kombination för att väcka intresse och underhålla människor på fester, event eller andra slags tillställningar.

– Scenshower
– Mingel- och scenunderhållning
– Konferencier
– Mässunderhållare
– Exklusiva closeup-shower
– Inspiratör

Media:
Gefle Dagblad 2018
”Where the magic happens” av och med Caroline Ravn, Södra Teatern 5/5 2018, premiärföreställning.
Sköna Södermalm
Idrottsgalan 2018
Aftonbladet – ”Trolleri har många likheter med religion”

Poddcasts:
Sj BizTalks – Lyssna här.
Bli din bästa version – Lyssna här.
Sälj & kommunikationspodden – Lyssna här.
Discourse in Magic – Lyssna här.

www.carolineravn.com

”Caroline Ravn är mycket charmig och fantastiskt duktig! En perfekt underhållning som fungerar för alla åldrar och kulturer. Hennes perfekta engelska gör det möjligt att underhålla även utländska gäster. Hon får mina varmaste rekommendationer och högsta betyg som underhållare på företagsevent.”

”Caroline Ravn bjöd våra kunder på en BRA magisk show. Med inlevelse, spontanitet och glädje får hon sin publik att trollbindas. Bravo!”

”Att se Caroline Ravns mynt försvinna i luften ett fåtal centimeter från där egna näsan slutar är förbluffande. Det kräver min själ hinkvis med talang i kombination med fler hinkar rå träning. Respekt.”

Fotograf: Addemotion 2.0

Fotografens namn ska alltid uppges vid publicering. Har ni några frågor som rör hantering av pressbilder? Kontakta oss.

Kontakt

Är du föreläsare eller vill du boka en föreläsare - skriv en rad så hör vi av oss! charlotte@profileagency.se
Ring oss +46723159402