Mikael Nygren

Mikael Nygren är en renässansmänniska.

Mikael Nygren har stor erfarenhet av att stötta ledare i offentliga organisationer och privata företag. För närvarande arbetar han med ledarskapsfrågor och organisationsutveckling i Sverige men även internationellt. Kunderna har en spännvidd som sträcker sig mellan olika branscher där några kunder går under sekretess.

Mikaels arbete står stadigt som en pall, på tre ben.

Det första är hans akademiska utbildning och forskning. Alla processer ska ha stöd i forskning – det är en grundbult. Det andra består av att själv ha gjort resan som VD och entreprenör, under många år och i lika många bolag. Det sista benet är hans nyfikenhet, målmedvetenhet och beslutsamhet – hans JA-sägande som i kombination med ett utvecklat tävlingssinne renderat i ett både SM-guld i boxning och en bruten nacke i Järvsö.

Mikael Nygrens föreläsningar är ofta uppskattade för sin realism. Han öser ur sin bank av forskning och erfarenheter och blandar kalla fakta med varma aha-upplevelser.

Micke kom in i vår process och gjorde vår dag. Hans föreläsning var både inspirerande OCH användbar i praktiken, där och då – vilket inte är så vanligt. Generellt får man bara en av de sakerna.

– Torbjörn Johansson, projektledare för internationella samverkansprojektet OSIRIS

Mikael Nygren har svar på det mesta känns det som, men han är inte tvärsäker och kategorisk –utan lyssnade på oss och tillsammans resonerade vi oss fram till våra svar. Det känns verkligen som att han tryggt bottnar i sitt område.

Kontakt

Är du föreläsare eller vill du boka en föreläsare - skriv en rad så hör vi av oss! charlotte@profileagency.se