Mia Hultman

En av Sveriges främsta värderingsexperter.

Mia har arbetat med kommunikation, värdegrund och förändringsprocesser sedan 1991. Som en av Sveriges ledande experter på värderings- och förändringsprocesser förmedlar hon ett positivt tänk kring värderingar, förändring och organisationsstruktur.

”Jag vill fånga det som gör varje person till den bästa versionen av sig själv”

Sina föreläsningar kryddar hon med ingredienser från verkliga livet, allt från händelser och erfarenheter från coachuppdrag inom idrotten till värdefulla lärdomar från förändrings- och värderingsprocesser. Hon föreläser ofta om värderingarna som styr våra liv och såväl som olika organisationer och låter åhörarna fundera på sina egna värderingar. Du kan förvänta dig stor delaktighet, konkreta tips, glädje och aha-upplevelser.

Hennes arbete är för alla: ledare och medarbetare, nya företag eller multi-nationella koncerner. Hennes föreläsningar och utbildningar berör och väcker tankar och idéer som går att omsätta i varje deltagares vardag.

Mia är författare till böckerna; En värdefull bok, En värdefull ledare, En värdefull medarbetare och The valuble leader. Läs om böckerna här.

Läs mer om Mia här.

”I föreläsningar, utbildningar och i möten med grupper är Mia professionell och samtidigt personlig och närvarande. Hennes stora erfarenhet från näringslivet gör att hon har mycket att dela med sig av, alltid på ett spännande och pedagogiskt sätt. Passionen för värderingar lyser naturligtvis igenom och inspirerar!”

Louise Dahlén

HR, Systembolaget

”Att lyssna på Mia ger så mycket energi och glädje och hon har en speciell förmåga att skapa klarhet och tydlighet, att plocka fram och peka på väsentligheter i ledarskapet”

Lena Nyberg-Collin,

HR-chef, Hemtex

”Hennes erfarenhet av att föreläsa och nå fram samt hennes skicklighet att läsa in och möta både individer och grupper där de befinner sig gör mig lugn som beställare.”

Rina Jacobsson

HR-Chef, UC

Kontakt

Är du föreläsare eller vill du boka en föreläsare - skriv en rad så hör vi av oss! charlotte@profileagency.se
Ring oss +46723159402