Mia Hultman

En av Sveriges främsta värderingsexperter.

Som föreläsare har Mia Hultman förmågan att konkretisera och visa hur och varför arbetet med värderingar och förändringskompetens är viktigare idag än någonsin tidigare. I sina uppskattade föreläsningar använder sig Mia Hultman av sin expertis, egna erfarenheter, pedagogik och exempel som alla kan känna igen sig i för att visa på hur mycket vi påverkas av värderingar, både kortsiktigt och långsiktigt. Mia Hultman visar hur en värderingskultur kan driva sig själv och kontinuerligt skapa positiva resultat och underlätta förändringar. Roligt, lärorikt och applicerbart.

”Jag vill fånga det som gör varje person till den bästa versionen av sig själv”

Du som åhörarna får delta aktivt och självklart förs en dialog utifrån dina erfarenheter, värderingar och behov. Mia Hultman skräddarsyr föreläsningarna, både vad gäller innehåll och omfång efter dina behov. Om du vill boka en föreläsning eller få en föreläsning skräddarsydd finns all kontaktinformation under kontakt.

I sin roll som facilitator arbetar Mia Hultman med att underlätta förändringsprocesser och hjälpa verksamheter att ta vara på utvecklingsmöjligheter. I samband med det har Mia Hultman arbetat mycket med kundbemötande och service och skapat stora resultat. Mer om vilka verksamheter Mia Hultman har fått möjlighet att hjälpa hittar du under kunder.

Som författare med fokus på förändring och värderingar har Mia Hultman skrivit tre böcker med olika perspektiv som utgångspunkt. Böckerna kan användas som stöd, uppföljning eller helt enkelt läromaterial. Böckerna tar upp mycket av det som Mia föreläser om, men även mer specifika metoder och synsätt.

Mia Hultman är författare till böckerna; En värdefull bok, En värdefull ledare, En värdefull medarbetare och The valuble leader. Läs om böckerna här.

Media:
MetroJobb: 12 tips till dig som vill visa att du lärt dig något av #metoo-året
HR bloggen: Ett år senare: har Metoo gett oss sundare arbetsplatser?
Tidningen chef: Syftet med ditt jobb
Vision: Ett enkelt ledarskap
HR Bloggen: Värderingar attraherar rätt beteenden – och stöter bort oönskade
Tidningen Ledarskap och HR: vision och värderingar i vardagen
Shortcut: Bli en värdefull ledare

Poddcasts:
Bli din bästa version – Lyssna här.
SJ BizTalks – Lyssna här.

www.miahultman.se.

”I föreläsningar, utbildningar och i möten med grupper är Mia Hultman professionell och samtidigt personlig och närvarande. Hennes stora erfarenhet från näringslivet gör att hon har mycket att dela med sig av, alltid på ett spännande och pedagogiskt sätt. Passionen för värderingar lyser naturligtvis igenom och inspirerar!”

Louise Dahlén

HR, Systembolaget

”Att lyssna på Mia Hultman ger så mycket energi och glädje och hon har en speciell förmåga att skapa klarhet och tydlighet, att plocka fram och peka på väsentligheter i ledarskapet”

Lena Nyberg-Collin,

HR-chef, Hemtex

”Hennes erfarenhet av att föreläsa och nå fram samt hennes skicklighet att läsa in och möta både individer och grupper där de befinner sig gör mig lugn som beställare.”

Rina Jacobsson

HR-Chef, UC

Kontakt

Är du föreläsare eller vill du boka en föreläsare - skriv en rad så hör vi av oss! charlotte@profileagency.se
Ring oss +46723159402